Specificațiile HTC One M10 – Perfume au ajuns online

Specificațiile HTC One M10 - Perfume au ajuns online

Cu toate că nu se așteaptă mulți să întruchipeze un succes de piață răsunător, HTC One M10 este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale acestui an.

Cei de la HTC au adus pe piață câteva dispozitive foarte atrăgătoare în ultimiii ani, chiar dacă unii au preferat să le perceapă doar ca fiind inspirate din iPhone-urile Apple. În orice caz, având în vedere situația financiară delicată a taiwanezilor, este foarte probabil ca 2016 să fie anul în care HTC anunță un smartphone cu un design complet diferit față de ce am văzut în anii trecuți.

Conform zvonurilor de acum câteva zile, HTC s-ar putea să aducă pe piață două versiuni de HTC One M10, una dintre ele va fi construită în jurul unui Snapdragon 820, în timp ce cea de a doua va folosi un procesor mai puțin performant de la MediaTek. Deși vom fi nevoiți să mai așteptăm câteva săptămâni până când vom afla dacă informațiile respective sunt sau nu corecte, până atunci avem speificațiile complete pentru modelul cu Snapdragon 820.

Trecând peste SoC-ul ce va fi prezent în majoritatea telefoanelor de top ce urmează să fie lansate anul acesta, cei de la VentureBeat sunt siguri și de restul dotărilor hardware ale aparatului. Conform unei surse apropiate de companie, HTC One M10 cu Snapdragon 820 va mai avea 4GB RAM și o cantitatea de memorie internă egală cu 32GB, expandabilă printr-un microSD.

HTC One M10 va fi construit în jurul unui display QHD cu o diagonală de 5,1 inci. Camera principală va avea 12 megapixeli și, pe lângă un sistem de stabilizare optică, va folosi tehnologia proprietară UltraPixel. Nu va lipsi din ecuație un cititor de amprente, iar sistemul de operare preinstalat va fi Android 6.0.1. Pentru prima oară însă, se pare că vor lipsi difuzoarele BoomSound.

Ca de fiecare dată, până când oficialii companiei producătoare nu vor confirmat într-un format oficial aceste specificații, ar fi bine să le percepeți cu un anumit nivel de reticență.

Citește și: