GoldenEye 007 Source este un joc multiplayer creat de fani

James Bond a inspirat foarte multe jocuri video de-a lungul anilor, dar puține dintre ele au generat un număr atât de mare de fani precum GoldenEye, lansat în 1997.

Pe vremea când Pierce Brosnan făcea o treabă foarte bună în piele lui James Bond, GoldenEye ne lăsa cu gura căscată în sălile de cinema. Tot atunci, Nintendo încă mai avea o poziție privilegiată pe piața consolelor, iar jocul Goldeneye 007 a reușit să genereze vânzări spectaculoase pentru Nintendo 64.

Pentru că fanii acelui titlu pentru consola Nintendo nu au încetat să existe, s-a creat o comunitate importantă de dezvoltatori independenți care și-au dorit să aducă o parte semnificativă din acea experiență în secolul 21. Folosind un motor grafic îmbunătățit, respectivii indivizi au creat numeroase iterații de GoldenEye: Source și toate au fost gratuite.

După mai multe iterații single player create folosind motorul grafic Unreal, aceeași echipă de dezvoltatori au lansat acum o iterație HD dedicată exclusiv amatorilor de experiențe multiplayer. Rezultatul final al acestui proiect poartă numle de GoldenEye Source 5.0 și este disponibil ca un download gratuit. Nu trebuie să faceți nici un fel de investiție pentru a experimenta o mostră importantă din jocul de acum 20 de ani, reinventată pentru configurații hardware de actualitate.

Aveți nevoie de un PC cu minim Windows 7 și 4GB RAM pentru a vă juca GoldenEye Source. În total, veți avea la dispoziție 25 de hărți multiplayer, 10 moduri de joc prin care le puteți explora și nu mai puțin de 28 de tipuri de arme, din jocul original, cu ajutorul cărora vă puteți învinge adversarii.

Dacă nu am insistat suficient pe această particularitate, merită să aveți în vedere că jocul pe care îl puteți descărca gratuit de aici, se poate juca doar în multiplayer. Astfel, dacă nu aveți câțiva prieteni interesați de același proiect, nu aveți nici un motiv să-l descărcați, doar pentru a vă plimba pe o hartă goală.

Alexandru Puiu
14:10 15.08.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video