Black Friday 2016: EuroGsm are reduceri majore la zeci de produse

ACTUALITATE
Black Friday 2016: EuroGsm are reduceri majore la zeci de produse
16 nov. 2016 | 12:54

Black Friday 2016 la EuroGsm înseamnă reduceri considerabile pentru toți clienții magazinului.

[related]

EuroGsm intră în campania Black Friday 2016 în perioada cuprinsă între 18 și 24 noiembrie 2016 și anunță reduceri la toate categoriile de produse. Printre produsele care fac parte din oferta de Black Friday 2016 vor fi telefoanele din categoria high-end, ca LG G5 sau Sony Xperia Z5, cele din categoria mid-range – LG Nexus 5x, Samsung Galaxy J5 2016, Samsung Galaxy Xcover 3, precum și accesoriile wearable precum Vector Watch sau Huawei Watch W1.


Puteți afla data la care va avea loc Black Friday 2016 la eMag si alte magazine online din acest articol, iar aici puteți găsi câteva recomandări în legătură cu produsele pe care trebuie să le evitați.


Produsele vor beneficia de reduceri de până la 50%. De altfel, reprezentanții companiei apreciază că cele mai căutate telefoane vor fi din gama mid-range a coreenilor de la Samsung, iar printre cele mai căutate accesorii se vor număra acumulatorii externi, boxele portabile și căștile Bluetooth.

Ofertele vor fi disponibile atât în rețeaua de magazine EuroGsm, cât și în magazinul online, iar clienții care se abonează până pe 17 noiembrie la newsletter-ul de pe site vor primi în cursul zilei respective ofertele de Black Friday 2016, cu o zi înainte ca oferta să fie lansată pe site. În ceea ce privește rețeaua de magazine, în perioada Black Friday 2016, pe lângă ofertele menționate mai sus, vor fi disponibile și accesorii cu preț fix de 5 lei, 10 lei sau 15 lei cu TVA.

“În ceea ce privește așteptările de la această perioadă, suntem optimiști cu privire la succesul campaniei gândite pentru această săptămână și ne așteptăm atât la o dublare a vânzărilor față de o perioadă normală din an, cât și la o creștere cu 50% a vânzărilor față de campania Black Friday de anul trecut.”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Telefoanele de top vor avea prețuri începând de la 1799.9 lei, cele destinate activităților outdoor vor avea prețuri începând de la 179.9 lei, iar cele mai ieftine tablete vor costa 199.9 lei. De asemenea, clienții EuroGsm vor putea beneficia între 18 și 19 noiembrie de “Oferta Orei”, prin intermediul căreia clienții vor avea parte de produse la reduceri speciale, disponibile în intervale limitate de timp în timpul campaniei Black Friday 2016. Printre aceste produse se numără LG Nexus 5X și Samsung Galaxy J5 (2016).