Așa ar putea arăta următorul telefon Nexus

Așa ar putea arăta următorul telefon Nexus

Pe internet a apărut de curând o primă imagine cu presupusul telefon Nexus care va fi lansat în viitor.

HTC ar urma să le ia locul coreenilor de la LG, devenind partenerii Google în cadrul proiectului Nexus. Vă spuneam la începutul anului că taiwanezii pregătesc două telefoane din faimoasa serie de aparate Android, care ar urma să beneficieze de ecrane cu diametrul de 5 și 5.5 inci respectiv. Acestea ar fi mai mici decât ceea ce LG ne-a oferit cu al său Nexus 5X și Nexus 6P-ul lui Huawei.

Numele de cod al acestora sunt Marlin și Sailfish, iar cei de la Android Police au primit recent o serie de informații în legătură cu design-ul. Ținând cont de detaliile oferite de sursă, publicația a creat imaginea de mai jos, pentru a ne prezenta un posibil design al următoarelor terminale Nexus.

HTC Nexus

Astfel, HTC ar urma să renunțe la protuberanța din jurul camerei foto, iar spatele ar putea fi unul din sticlă sau din plastic. De asemenea, marginile ar prezenta o curbură fină pe spate, probabil similară celei de pe Samsung Galaxy Note 5, iar senzorul pentru recunoașterea amprentelor va rămâne în același loc. De asemenea, Android Police contrazice un zvon anterior, conform căruia Sailfish și Marlin ar fi inspirate de HTC 10 și menționează că noile telefoane nu vor împrumuta prea multe elemente de la flagship-ul taiwanezilor.

Unul dintre principalele motive pentru care unii oameni preferă telefoanele Nexus în ziua de azi este software-ul. Acestea sunt unele dintre puținele dispozitive din ziua de azi care includ versiunile stoc de Android și primele care au acces la upgrade-urile lansate de către Google. Însă aceste upgrade-uri nu durează o veșnicie, iar pentru a-i ajuta pe utilizatori să înțeleagă mai bine situația curentă, Google a inclus de curând și un ”termen de expirare”. Utilizatorii de Nexus 6P și Nexus 5X, de exemplu, vor avea acces la update-uri până în luna septembrie a anului 2017

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Nexus
Etichete: