Află din această listă când ”expiră” telefonul tău Nexus

Află din această listă când ”expiră” telefonul tău Nexus

Google le va furniza utilizatorilor mai multe informații în legătură cu telefoanele Nexus.

Unul dintre principalele motive pentru care unii oameni preferă telefoanele Nexus în ziua de azi este software-ul. Acestea sunt unele dintre puținele dispozitive din ziua de azi care includ versiunile stoc de Android și primele care au acces la upgrade-urile lansate de către Google. Însă aceste upgrade-uri nu durează o veșnicie, iar pentru a-i ajuta pe utilizatori să înțeleagă mai bine situația curentă, Google a inclus de curând și un ”termen de expirare”.

Astfel, pentru a gestiona cât mai bine resursele pe care le are la dispoziție, Google promite că fiecare tabletă sau telefon Nexus va primi update-uri timp de doi ani de zile. Toate informațiile sunt incluse într-un tabel extrem de simplu, publicat de curând, care include nu mai puțin de șapte dispozitive.

tabel Google

Posesorilor de Nexus 6P, de exemplu, le este garantat accesul la update-uri până în septembrie 2017, în timp ce posesorii de Nexus 6 vor primi update-uri până în luna octombrie a acestui an. Desigur, trebuie să știți că informațiile se referă la update-urile oficiale. Din fericire, Android are o comunitate extrem de activă de dezvoltatori.

HTC ar urma să le ia locul coreenilor de la LG, devenind partenerii Google în cadrul proiectului Nexus. Vă spuneam la începutul anului că taiwanezii pregătesc două telefoane din faimoasa serie de aparate Android, care ar urma să beneficieze de ecrane cu diametrul de 5 și 5.5 inci respectiv. Acestea ar fi mai mici decât ceea ce LG ne-a oferit cu al său Nexus 5X și Nexus 6P-ul lui Huawei.

Din câte se pare, numele de cod al acestora sunt Marlin și Sailfish și vor fi inspirate de HTC 10. Da, ați citit bine. Designul pe care îl vedem de patryu ani de zile pe telefoanele celor de la HTC ar urma acum să fie implementat și în cadrul seriei Nexus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Slashgear
Etichete: