05 mart. 2015 | 11:20

Sony PlayStation 4 e cea mai de succes consolă next-gen: Primele 20 de milioane de unități vândute

ACTUALITATE
Sony PlayStation 4 e cea mai de succes consolă next-gen: Primele 20 de milioane de unități vândute

Sony a anunţat că pe 1 martie 2015 vânzările totale de console PlayStation 4 (PS4) au depăşit 20,2 milioane de unităţi la nivel global.

Sony PS4 rămâne astfel platforma cu cea mai rapidă evoluţie dintre toate consolele PlayStation de până acum. Pe piață, în acest moment, vorbim despre Sony PS4 și Xbox One de la Microsoft drept consolele next-gen. Consola PS4 este disponibilă în curent în 123 de ţări şi regiuni la nivel global, se arată în comunicatul remis „Playtech“.

Portofoliul de jocuri al consolei PS4 va continua să se extindă cu titluri mult aşteptate precum Batman: Arkham Knight, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Bloodborne, Until Dawn, Tearaway Unfolded şi Uncharted 4: A Thief’s End. Comunitatea de dezvoltatori independenţi continuă să lucreze la jocuri inovatoare pentru PS4 precum No Man’s Sky (Hello Games).

„Suntem recunoscători pentru susţinerea necontenită a fanilor PlayStation din întreaga lume şi pentru faptul că un număr atât de mare de jucători au ales platforma PS4 ca cel mai bun loc de joacă”, a declarat Andrew House, preşedintele şi director global Sony Computer Entertainment. „Rămânem dedicaţi promisiunii de a oferi experienţe de divertisment digital unice, care să utilizeze pe deplin caracteristicile sociale avansate ale consolei PS4“, a mai spus acesta.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele