23 sept. 2015 | 17:33

Revoluția Prețurilor: telefonul pe care nu ți-l permiteai este acum la reducere

FEATURE
Revoluția Prețurilor: telefonul pe care nu ți-l permiteai este acum la reducere

Revoluția Prețurilor continuă la eMAG, iar astăzi vă prezentăm cele mai bune telefoane pe care le puteți achiziționa la reducere.

Revoluția Prețurilor, perioada în care puteți achiziționa o gamă variată de produse la preț redus de la eMAG, se apropie de final. Pentru cei care nu au beneficiat încă de reducerile importante oferite de magazinul online, avem o serie de sugestii în ceea ce privește televizoarele și gadgeturi de diverse dimensiuni. De asemenea, în acest articol găsiți câteva dintre cele mai bune oferte la electrocasnice.

În cazul în care doriți să vă cumpărați un telefon nou, acesta ar putea fi momentul ideal, numeroase modele de top fiind disponibile la prețuri. Pe lângă Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, există oferte foarte bune și pentru LG G3 și alte modele din generațiile anterioare.

LG G3 la reduceri eMAG

Considerat de mulți cel mai bun telefon al generației sale, LG G3 poate fi achiziționat la un preț extrem de avantajos pe parcursul acestor zile. Dotat cu un ecran de 5,5 inci cu o rezoluție QHD de 2.560 x 1.440 de pixeli, telefonul coreenilor beneficiază de un procesor Qualcomm Snapdragon 801, 2GB RAM și are o capacitate de stocare a datelor de 16GB. Camera foto principală are 13 megapixeli, cea secundară are 2,1, iar acumulatorul are o capacitate de 3.000mAh. Pentru a că cumpăra propriul LG G3, puteți da un click AICI.

LG G3 cu baterie de 3000 mAh

Samsung Galaxy S6 și S6 Edge

Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5,1 inch și rezoluție QHD, deținând la un moment dat recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Asta nu spune multe, dar vom intra în amănunte în scurt timp. Sub ecran găsim un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, ”cules din grădina” Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB.

Varianta Edge are ecranul curbat pe ambele părți și deocamdată utilitatea este destul de redusă. Poți fi informat mai ușor când primești apeluri și mesaje de la anumite contacte, alese dinainte, și poți vedea mai ușor notificările până să deblochezi telefonul, dar alte avantaje nu sunt. Samsung Galaxy S6 este disponibil AICI la un preț avantajos, alături de varianta mai elegantă Samsung Galaxy S6 Edge.

samsung galaxy s6 edge

HTC One M8S la reduceri eMAG

Din punct de vedere al specificațiilor, HTC One M8S nu este cu mult sub varianta standard. Procesorul Snapdragon 801 a fost înlocuit de un Snapdragon 615, iar camerei foto dual de pe spate include un senzor de 13 megapixeli alături de unul de 2 megapixeli. În rest, avem parte de 2GB RAM, 16GB pentru stocarea datelor (cărora li se pot adăuga alți 128GB prin intermediul slotului microSD) și o baterie de 2.840 de megapixeli. HTC One M8S poate fi găsit la un preț foarte bun AICI.

HTC One M8S

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 are un ecran Full HD Super AMOLED de 5,1 inci, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 de 2,5 GHz, 2 GB RAM și o capacitate de stocare de 16GB. Telefonul beneficiază de un slot pentru carduri micro SD prin care puteți mări capacitatea de stocare cu până la 128GB. Bateria de 2.800 mAh are o autonomie bună, rezistând cu ușurință unei zile de muncă în condiții de utilizare normală. Îl puteți cumpăra la un preț avantajos de AICI.

samsung galaxy s5

Huawei Ascend P7 la reduceri eMAG

Partea de procesare a modelului Huawei P7 este asigurată de un HiSilicon Kirin 910T quad core tactat la 1,8 GHz. În aceeaşi ecuaţie vor fi prezenţi 2GB RAM şi o memorie internă de 16GB expandabilă printr-un card microSD. Camera principală de 13MP va avea la bază un senzor BSI realizat de Sony cu F/2.0. Amatorii de selfie vor avea un motiv de bucurie când vine vorba de Ascend P7 datorită camerei frontale de 8 megapixeli.

Autonomia aparatului va fi asigurată de o baterie de 2500 mAh şi va rula Android 4.4 KitKat mascat de intefaţa proprietară Emotion UI 2.3. Cu o grosime de doar 6,5 milimetri, acesta este unul dintre cele mai portabile telefoane de pe piață în prezent. Îl puteți găsi la un preț bun AICI.

Huawei P7 Reduceri eMAG