Revoluția Prețurilor: electrocasnicele care îți transformă casa

Revoluția Prețurilor: electrocasnicele care îți transformă casa

Revoluția Prețurilor, campania de reduceri eMAG dinainte de Black Friday a început, iar noi am selectat câteva dintre primele oferte care ne-au atras atenția, de data aceasta la electrocasnice.

Reducerile eMAG din campania Revoluția Prețurilor sunt de până la 50%, iar oferta este valabilă timp de trei zile, adică până la data de 24 septembrie. De asemenea, se aplică pe toată gama de produse, de la telefoane și laptopuri la încălțăminte și ustensile de bucătărie. În rândurile de mai jos vă prezentăm câteva dintre cele mai avantajoase oferte la produse care ți-ar putea fi utile prin casă.

Mașina de spălat rufe SLIM Samsung

Vă prezentăm o mașină de spălat care obține mai mult de la detergentul de rufe: noua mașină de spălat Samsung cu tehnologia Eco Bubble. în interior se află un generator unic de bule care dizolvă detergentul complet și apoi injectează aer, producând un strat de spumă bogată. Chiar și la temperaturi mai scăzute, această spumă penetrează mai rapid în țesături, curățând la fel de eficient ca și un ciclu de spălare cu apă caldă. Rezultatul? O curățare delicată care economisește energie. Poate fi cumpărată de AICI.

samsung

Combina frigorifica Arctic

Oferă o economie de energie de până la 24% față de aparatele frigorifice din clasa A. Te bucuri de funcțiile aparatului tău frigorific, cu un consum redus de energie. De asemenea, tehnologia de răcire pe bază de curenți de aer multidirecționali menține calitatea și prospețimea alimentelor pentru o perioadă îndelungată. Distribuirea uniformă a temperaturii și umidității în cele două compartimente frigorifice împiedică amestecul mirosurilor între acestea și previne deshidratarea alimentelor. Îl poți cumpăra de AICI

frigider arctic

Aparat de aer conditionat Beko

Noile aparate de aer condiționat de la Beko cu tehnologia Inverter îți oferă cele mai moderne soluții de climatizare pentru confortul căminului tău, indiferent de anotimp. Capacitatea sporită de încălzire sau răcire, funcționare silențioase și sistemele avansate de purificare a aerului asigură performanțe la cele mai ridicate standarde, chiar și în condiții extreme de temperatură. Îl poți cumpăra de AICI.

beko

Aspirator cu sac Philips Peformer Active

Tehnologia Airflow Max optimizează fluxul de aer, permițând desfacerea uniformă a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar și pe măsură ce sacul se umple.  Capul de aspirare TriActive+ aplică trei acțiuni de curățare dintr-o singură mișcare: curăță eficient covorul datorită plăcuțelor duzei de aspirare special concepute pentru a îndepărta praful în profunzime, aspiră cu ușurință obiecte mari datorită orificiului mare din față, adună praful și mizeria de pe lângă mobilă și pereți cu ajutorul celor două perii laterale. Îl poți cumpăra la preț redus de AICI.

aspirator

Blender Oster Classic Chrome

Acest blender vă ușurează munca, fie că doriți să realizați sosuri cremoase, supe creme sau smoothie-uri proaspete. Lamele extrem de solide, din oțel inoxidabil, se descurcă excelent la sfărâmarea gheții, astfel încât veți reuși să preparați cele mai delicioase și mai fresh băuturi, fără nici cel mai mic efort. Poate fi cumpărat la un preț convenabil de AICI.

blender

 

Citește și: