15 sept. 2015 | 18:02

Cele mai bune telefoane cu prețuri sub 1.000 de lei

FEATURE
Cele mai bune telefoane cu prețuri sub 1.000 de lei

Mai jos vă prezentăm o listă cu zece dintre cele mai bune telefoane cu prețuri mai mici de 1.000 de lei.

Nu întotdeauna este nevoie să ai unul dintre cele mai noi dispozitive pentru a te putea bucura de cea mai bună experiență. Într-adevăr, în anumite condiții, specificațiile unor telefoane precum Samsung Galaxy S6 sau LG G4 vă vor oferi performanțe mai bune. Însă, pentru majoritatea utilizatorilor, un dispozitiv cu un preț de cel mult 1.000 de lei se va dovedi suficient.

De asemenea, multe dintre aceste modele beneficiază de raporturi calitate-preț remarcabile, putând face față unora dintre cele mai dificile sarcini. În cazul în care vă căutați un nou telefon și nu doriți să cheltuiți prea mult, oricare dintre cele zece dispozitive de mai jos ar putea fi o soluție viabilă.

Cele mai bune telefoane sub 1.000 de lei

Motorola Moto E este un telefon ideal pentru cei care caută un raport calitate/preț de excepție. Moto E este ideal pentru activitățile zilnice și poate face față cu brio jocurilor cu cerințe mai mici. Nu vă va oferi performanțe de top, fiind dotat doar cu un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon 200, 1 GB RAM și 4GB pentru stocarea datelor. Desigur, acestora li se pot adăuga alți 32GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Ecranul de 4,3 inci are o rezoluție de 960 x 540 de pixeli, iar bateria cu o capacitate de 1.980mAh vă va garanta o autonomie de cel puțin o zi, chiar și în condiții de utilizare activă. Cu o cameră foto de 5 megapixeli, Moto E poate fi cumpărat de AICI.

Motorola Moto E

Microsoft Lumia 640 vă oferă acces la toată gama de servicii a celor de la Microsoft și vine dotat cu o serie de specificații interesante. Procesorul este un quad-core Snapdragon 400 de 1,2GHz care funcționează alături de 1GB RAM. Capacitatea de stocare este de 8GB și poate fi suplimentată cu alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Ecranul de 5 inci suportă o rezoluție HD, bateria are o capacitate de 2.500mAh. Camera foto de pe spate are 8 megapixeli, în timp ce camera de pe față are 0,9 megapixeli. Telefonul este disponibil la un preț foarte bun AICI.

Lumia 640

Allview X2 Soul Mini a fost lansat inițial sub numele de Gionee Elife S5.1 și s-a aflat pentru o perioadă pe primul loc în topul celor mai subțiri telefoane din lume. Cu o grosime de doar 5,1 milimetri, acesta era la mare distanță de orice alt smartphone de pe piață. Lista de specificații include un ecran HD de 4,8 inci, un procesor MediaTek MT6592 octa-core, cu 8 nuclee de 1,7 GHz și un procesor grafic Mali-450MP4.

Pe lângă acestea, mai găsim 1GB RAM și 16 GB spațiu de stocare pentru datele personale. Din păcate, Allview X2 Soul Mini nu este dotat și cu un slot pentru carduri microSD, așa că va trebui să va mulțumiți cu capacitatea internă. Bateria are o capacitate de 2.050mAh, camera foto principală este una de 8 megapixeli, iar cea secundară este una de 5 megapixeli. Allview X2 Soul Mini are unul dintre cele mai bune raporturi calitate/preț și este disponibil la un preț avantajos AICI.

Allview X2 Soul Mini

Motorola Moto G din cea de-a doua generație vine cu câteva îmbunătățiri față de modelul precedent. Ecranul de 5 inci cu o rezoluție HD ascunde sub el un procesor Snapdragon 400 quad-core, alături de 1GB RAM și 8 GB pentru stocarea datelor. Avem parte de o cameră foto de 8 megapixeli pe spate și de una de doi megapixeli pe față, în timp ce bateria are o capacitate de 2.390mAh. În cazul în care vreți propriul Moto G, îl puteți cumpăra de AICI.

Motorola Moto G 2014

ASUS ZenFone 2 ZE500CL este rezultatul eforturilor taiwanezilor de a se remarca pe piața telefoanelor mobile. Asus ZenFone 2 are un preț accesibil, iar designul este similar cu cel al fraților mai mari, dar carcasa este din plastic. Butoanele sunt poziționate tot pe spate, iar ecranul de 5 inci are rezoluție HD. La capitolul hardware, taiwanezii au ales să includă un procesor Intel Atom cu două nuclee la 1,6GHz fiecare.

De asemenea, este disponibil cu 2GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 16GB, iar bateria este de 3.000mAh. Cu o cameră foto de 8 megapixeli pe față și una de 2 megapixeli pe spate, Asus ZenFone 2 ZE500CL este disponibil la un preț foarte bun AICI.

Recomandari GearBest - Asus ZenFone 2

Huawei P8 Lite  pare a împrumuta unele elemente de la Sony Xperia Z3, iPhone 6 sau alte modele de la ZTE. Deși modelul standard P8 este fabricat din aluminiu și este plat, similar unui Sony, designerii companiei au optat pentru plastic când a venit vorba de varianta Lite. De asemenea, Huawei P8 Lite are o grosime de 7,7 milimetri, fiind cu 1,3 milimetri mai gros decât P8.

Huawei P8 Lite are un ecran de 5 inci la o rezoluție HD. Folosește un procesor Kirin 620 cu opt nuclee (versiunea premium), produs chiar de cei de la Huawei, și mai are 2GB de memorie RAM și 16GB pentru datele personale. Puteți monta și un card microSD de până la 128GB în cazul în care aveți nevoie de mai mult spațiu. Camera principală are 13 megapixeli, iar cea secundară, 5 megapixeli. Huawei P8 Lite are o baterie de 2.200mAh și poate fi găsit la un preț foarte bun AICI.

Huawei P8 Lite

HTC Desire 620 G vine cu un ecran de 5 inci cu rezoluție HD, procesor MediaTek MT6592 octa-core, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea internă a datelor. Camera foto principală are 8 megapixeli și poate înregistra materiale video la rezoluție Full HD, în timp ce camera secundară are 5 megapixeli. Cei de la HTC se laudă cu faptul că bateria de 2.100mAh poate rezista o zi întreagă chiar și în condițiile în acre utilizați telefonul constant. HTC Desire 620G se găsește la un preț bun AICI.

HTC Desire 620 G

Samsung I9300i GALAXY S3 Neo, deși nu are parte de specificații de ultimă generație, încă este un telefon care poate face față unor cerințe foarte mari. Ecranul de 4,8 inci are o rezoluție HD, iar sub el se regăsește un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1,2GHz, care funcționează alături de 1,5GB RAM. Pentru stocare, aveți la dispoziție 16GB, alături de care mai puteți include alți 64GB cu ajutorul slotului microSD. Camera foto de pe spate este una de 8 megapixeli, iar cea de pe față este una de 1,9 megapixeli. Lista de specificații mai include o baterie de 2.100mAh, iar telefonul poate fi cumpărat de AICI.

Samsung Galaxy S3 Neo