Samsung lansează un telefon cu clapă dotat cu cel mai bun procesor al său

Samsung lansează un telefon cu clapă dotat cu cel mai bun procesor al său

Noul smartphone al coreenilor de la Samsung va avea o clapă și va beneficia de cel mai bun procesor.

Telefoanele cu clapă ale celor de la Samsung se bucură de o popularitate aparte în Asia, iar compania se pare că este pregătită să introducă un nou astfel de dispozitive. După cum scrie site-ul Phonearena, noul telefon a apărut de curând pe site-ul GFXBench, iar lista de specificații include procesorul Exynos 7420, cel mai performant model produs de Samsung.

În cazul în care nu știați, coreenii au folosit același chip și în cazul modelelor Samsung Galaxy S6, S6 Edge și Galaxy Note 5. Procesorul de pe Galaxy Golden 3 va fi un Exynos 7420 va funcționa alături de 3GB RAM, iar capacitatea de stocare va fi de 64GB. De asemenea, senzorul principal va fi unul de 16 megapixeli, iar cel secundar va fi de 5 megapixeli. Display-ul nu pare a se ridica la nivelul celorlalte specificații, având o diagonală de doar 4,6 inci și suportând o rezoluție de 1.280 x 768 de pixeli.

Desigur, o astfel de diagonală pentru un telefon cu clapă ar fi prea mare, iar cel mai probabil avem de-a face cu o eroare. Dacă noul dispozitiv se va asemăna cu cele precedente, vom avea parte de două ecrane diferite. Modelele lansate în trecut au fost prezentate doar în China, însă Galaxy Golden 3 ar putea fi lansat și în India. Pentru moment, nu avem mai multe informații în legătură cu data de lansare și disponibilitatea, însă, cel mai probabil, terminalul nu va debuta în Europa sau America de Nord.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: