Samsung ar putea lansa o tabletă cu un ecran mai mare decât un laptop

Samsung ar putea lansa o tabletă cu un ecran mai mare decât un laptop

Conform unor informații recente, Samsung ar putea lansa o tabletă masivă în viitorul apropiat.

Dacă cei 12,2 inci ai ecranului de pe Samsung Galaxy Tab S vi se păreau mulți, atunci posibilele dimensiuni ale următoarei tablete Samsung cu siguranță vă vor șoca. După cum scriu cei de la Sammobile, șapte astfel de dispozitive au fost observate pe o listă de obiecte transportate în India, prețul lor total fiind de 3261. Asta ar însemna că fiecare tabletă ar valora aproximativ 508 dolari pentru cei de la Samsung, însă prețul la momentul lansării pe piață ar putea fi diferit.

După cum scrie pe lista respectivă, toate tabletele vor fi distruse după efectuare testelor, pentru a preveni orice leak în viitor. Cu o diagonală de 18,4 inci, tabletele ar fi mai mari decât majoritatea laptopurilor de pe piață, iar transportarea acestora în timpul zilei ar putea fi mult prea dificilă pentru cei care pun preț pe mobilitate.

Samsung

Samsung este o companie care nu se dă înapoi de la experimente, coreenii lansând numeroase proiecte interesante în trecut. Două dintre cele mai de succes au fost primul phablet, reprezentat de primul Samsung Galaxy Note, și telefoanele cu ecrane curbate Samsung Galaxy Note Edge și Galaxy S6 Edge.

Până la introducerea pe piață a tabletei de 18,4 inci, Samsung va lansa Galaxy Note 5, un terminal dotat cu un ecran de 5,66 inci la rezoluție QuadHD, care va avea procesor Samsung Exynos cu opt nuclee și 4GB de memorie RAM. Spațiul de stocare, cel mai probabil, va începe de la 16GB. Camera va fi aceeași de pe Galaxy S6, cu 16 megapixeli și filmare 4K, iar cea pentru selfie-uri va fi de 5 megapixeli.