22 feb. 2015 | 14:46

Cadouri de Dragobete pentru el și ea: Acele daruri pe care să le oferi persoanei iubite

FEATURE
Cadouri de Dragobete pentru el și ea: Acele daruri pe care să le oferi persoanei iubite

Cadouri de Dragobete se oferă pe 24 februarie, când este sărbătorit acest eveniment autohton al iubirii. Dacă tu ești unul dintre acei oameni care nu sărbătoresc Valentine’s Day ori vrei ca și de Dragobete să oferi un cadou interesant, util și bun, avem noi câteva sugestii. Ideile sunt pentru ea și el, căci în iubire nu doar unul trebuie răsfățat.

Dacă vrei să oferi cadouri de Dragobete, ar trebui să afli întâi și cu ocazie le oferi. Deși în volumul „Tradiții și obiceiuri românești“, coordonat de editura „Flacăra“, Dragobete are rădăcini foarte vechi, fiind sărbătorită încă de pe timpul dacilor. Totuși, Nicolae Constantinescu, etnolog al Universității din București, a afirmat că nu există atestări documentare ale acestei sărbători decât în secolul al XIX-lea. Sărbătoarea a început să prindă în România pe măsură ce tinerii au sărbătorit Valentine’s Day.

Dragobete ar trebui să fie o versiune a Valentine’s Day, alegând o separare de curentul american spre respectarea tradițiilor românești. Realitatea e că această sărbătoare își trage popularitatea pe seama Valentine’s Day și cresc ambele proporțional de la an la an. Cum de Valentine’s Day ți-am recomandat cadouri pentru el și cadouri pentru ea, avem acum sugestii de cadouri de Dragobete.

Cadouri de Dragobete pentru ea

Nu sunt foarte multe ceasuri inteligente care să le atragă pe doamne și domnișoare. Designul e de vină de cele mai multe ori, dar cu MyKronoz ZeBracelet nu vei avea probleme. Arată ca o brățară, se potrivește de minune cu telefonul de mai sus, dar și cu pantofii de seară. Îi arată când o suni, dar și cât de bine se menține în formă. Cumpăr-o de AICI și așteaptă-te la țipete de bucurie.

În cazul în care își va aminti, panicată, că a uitat să ude florile, arată-i gadgetul ăsta. Parrot FlowerPower este un senzor inteligent pentru plante care monitorizează constant ce fac ”puișorii ei”. Îl înfigi în pământ și apoi o aplicație îi va arăta exact când trebuie udate plantele. Cumpără-i gadgetul de AICI.

Cadoul acesta de Dragobete merge perfect cu smartphone-ul ei. Sony NWZW este un MP3 player subtil, compact, care înlătură  nevoia cablurilor care i-ar putea strica ținuta. Lumea din metrou nu îi va mai strica concentrarea atunci când citește, pentru că muzica ei preferată va răsuna în cășt. Cumpără-i acest MP3 player magnific de AICI.

O zi specială începe dis-de-dimineață. Așa că ia-i aceste baloane cu LED și fă o atmosferă de poveste înainte ca soarele să răsară. Vestea bună e că luminile rezistă până la 24 de ore, așa că veți profita de decorul festiv și romantic și înainte de culcare. Stai fără griji, nu costă o căruță de bani și le găsești AICI.

Cu acest aparat foto poți să îi spui că l-ai cumpărat pentru când veți merge împreună în excursie. Îi vei arăta că ai planuri serioase cu ea și o va face și mai fericită. Unde mai pui că e și rozaliu și compact și performant. Îl poți cumpăra de AICI.

Cadouri de Dragobete pentru el

Nu suntem absurzi, știm că nu îi veți lua iubitului un televizor inteligent (dacă vă gândiți, totuși, îl recomandăm pe ACESTA). Dar puteți să transformați TV-ul din sufragie în unul smart cu ajutorul acestui gadget de la Google. Se conectează la laptop, telefon sau tabletă și transmite imaginile pe ecranul mare al TV-ul. Îl puteți cumpăra la oferă de AICI și tot ce trebuie să mai faceți este să-l convingeți să descarce serialul vostru preferat.

Inițial ne gândeam să recomandăm o dronă Parrot Drone, dar ne-am dat seama că, iubitului tău, ca oricărui bărbat adevărat, îi va plăcea mai mult să-și construiască singur un gadget. Power Up îl lasă să-și creeze o dronă din orice avion de hârtie. E un gadget pe care va putea să-l folosească pentru a-ți transmite mesaje romantice din camera cealaltă și un cadou de Dragobete perfect pentru amândoi. Și, fie vorba între noi, nu e mult de asamblat, așa că nu ai să-l auzi înjurând de frustrare. Poți cumpăra kit-ul de aici.

Un cadou de Valentine’s Day perfect pentru el este aparatul de ras Philips PT877. Dacă nu îi mai suportați barba și nu reușiți să-l convingeți să o dea jos, că nu e nici pădurar, nici hipster, trebuie doar să îi luați acest aparat. Nu va rezista tentației de a-l testa. La urma urmei, fiecare pasăre pe limba ei piere, nu? Îl puteți cumpăra de AICI la un preț redus semnificativ.

Șansele ca prietenului tăi să-i placă Star Wars sunt foarte mari și cum să-i spui mai bine ”meu sufletul pereche ești tu” decât cu un Yoda în miniatură. Yoda Protector se bagă în USB și sperie persoanele care vor se apropie de birou cu lumini și sunete. Cadoul ăsta este mai bine să-l convingi să îl ia la serviciu, ca să nu te sperie pe tine când verifici, dintr-o curiozitate perfect normală, istoria browserului lui. (Știm că faceți asta, dar nu e unul dintre motivele pentru care vă iubim). Cumpără-i un Yoda de aici.

Dacă tot timpul te chinui să vezi când iubitul tău îți arată clipuri video cu pisicuțe pe smartphone, rezolvă problema cu acest proiector pentru telefon. E un cadou de Dragobete perfect pentru el. Are un principiu de funcționare foarte simplu, se asamblează ușor (și el se va simți bine că a montat ceva), iar tu te vei bucura de toate drăgălășeniile pufoase pe peretele camerei. E ieftin și îl poți lua de aici.