Black Friday 2015: F64 anunță planurile pentru Vinerea Neagră

Black Friday 2015: F64 anunță planurile pentru Vinerea Neagră

F64 pornește campania de reduceri Black Friday 2015 pe 20 noiembrie, la miezul nopții. Campania se va desfășura atât online, cât și offline timp de trei zile, până pe 22 noiembrie.

Clienții care doresc să testeze și să achiziționeze produse la reducere pot vizita magazinul F64 din bulevardul Unirii nr. 45 de vineri până duminică. În primele două zile, intervalul orar este de la opt dmineața la zece seara, iar în ultima zi va fi deschis între orele nouă dimineața și șase seara.

De-a lungul celor trei zile de Black Friday 2015, F64 va avea în ofertă produse de la Canon, Sony, Nikon, Panasonic, Fuji, Sigma, Tamron sau GoPro, iar cea mai mare reducere va ajunge la 5.000 de lei. În anii precedenți, cele mai populare categorii de produse au fost echipamentele foto-video de tip DSLR și mirrorless și obiectivele aferente celor două sisteme.

În timpul campaniei de Black Friday de anul trecut F64 a reușit să vândă chiar și cel mai scump produs listat în magazin: Nikon D4s, cu prețul de 19.998 de lei. În medie, românii au cheltuit 200 de euro pentru cumpărăturile realizate de Black Friday în 2014, iar anul acesta F64 estimează o creștere a acestei sume. De asemenea, la ediția precedentă a fost înregistrat un trafic de 403.668 de vizite pe site-ul F64.ro de-a lungul weekend- ului prelungit. Pentru 2015, estimarea companiei este că numărul vizitelor va fi mai mare.

În ceea ce privește obiceiul de achiziție al clienților, cei mai mulți preferă plata cu cardul și cash în proporție egală: 40%, iar 20% achită comenzile prin ordin de plată. Nu în ultimul rând, 70% din clienți sunt bărbați, iar 55% din comenzi sunt înregistrate online. Când vine vorba de profitabilitatea magazinelor listate pe orașe, București conduce în top, cu un total de 50% din comenzi provenind din Capitală.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.