Cinci dispozitive Sony pe care le găsești la reducere înainte de Black Friday 2015

Cinci dispozitive Sony pe care le găsești la reducere înainte de Black Friday 2015

În perioada aceasta, eMAG vă oferă câteva reduceri semnificative la dispozitivele Sony.

În perioada 11-15 noiembrie, o mare parte din produsele Sony din oferta celor de la eMAG pot fi achiziționate la ofertă în cadrul celei mai noi campanii de reduceri a magazinului online. În afară de telefoane și televizoare, clienții își pot achiziționa și sisteme audio, căști, aparate foto de toate felurile și carduri de memorie. Seria de reduceri vine cu nouă zile înainte de debutul Black Friday 2015.

Puteți afla data la care va avea loc Black Friday 2015 din acest articol, iar aici puteți găsi câteva recomandări în legătură cu produsele pe care trebuie să le evitați.

În cazul în care sunteți, totuși, dispuși să așteptați până la debutul Black Friday, am inclus cinci produse din categorii diferite pe care merită să le luați în considerare în această perioadă.

Sony Xperia Z3

Deși este cu două generații în urma celor mai noi vârfuri de gamă ale producătorului japonez, Sony Xperia Z3 încă mai este capabil de performanțe foarte bune. Telefonul este dotat cu un ecran de 5,2 inci care suportă o rezoluție Full HD și care ascunde un procesor Qualcomm Snapdragon 801 cu o frecvență de 2,5GHz. Lista de specificații este completată de 3GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor personale. Acestora le puteți adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. De asemenea, avem parte de doi senzori foarte buni (de 20,7 megapixeli pe față și de 2,2 megapixeli pe spate) și de un acumulator cu o capacitate de 3.100 mAh. În cazul în care vă doriți un Sony Xperia Z3, acesta se găsește la un preț bun AICI.

Xperia Z3

 

Sony MDRZX610APR

Căștile MDRZX610APR de la Sony au un difuzor puternic de 40 de milimetri și sunt ideale pentru gameri, grație izolării foarte bune. De asemenea, acestea beneficiază de un microfon, iar cablul de 1,2 metri are control pentru volum, extrem de util atunci când le conectați la un dispozitiv mobil. Căștile Sony se găsesc la un preț foarte bun AICI.

Reduceri eMAG căști Sony

Sony Bravia, 102 cm, 40R450C

Acest televizor Sony Bravia are un ecran o diagonală de 102 centimetri, care suportă o rezoluție Full HD, și o greutate de doar 8,7 kilograme. Este dotat cu două porturi HDMI și un port USB și poate fi cumpărat la un preț redus de AICI.

Reduceri eMAG Sony Bravia 40R450C

Sony HTCT180

Din punct de vedere al sunetului, televizoarele nu se descurcă foarte bine, iar dacă vreți să aveți parte de cea mai bună experiență, puteți apela la un soundbar. Acest model Sony oferă un sunet virtual pe 2.1 canale și vine la pachet cu un subwoofer wireless. Are o lățime de 901 centimetri, astfel că se va potrivi foarte bine cu televizorul menționat mai devreme (acesta din urmă fiind doar cu 23 de centimetri mai lat). Cu o putere de 100W, soundbar-ul Sony HTCT180 poate fi achiziționat de AICI.

Reduceri eMAG soundbar Sony

 

Sony Cyber-shot DSCH400B

Sony Cyber-shot DSCH400B are un senzor de 20 de megapixeli, distanța minimă de focalizare fiind de 1 centimetru. Din păcate, acesta nu este capabil să filmeze decât la rezoluție HD. Conectivitatea este asigurată de o ieșire mini USB, camera având și un ecran LCD de 3 inci pe spate. Vă puteți achiziționa propriul Sony Cyber-shot DSCH400B de AICI.

Reduceri eMAG aparat foto Sony

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.