Black Friday 2015: magazine care nu vând gadgeturi, dar pe care să le urmărești

Black Friday 2015: magazine care nu vând gadgeturi, dar pe care să le urmărești

Black Friday 2015 nu va aduce reduceri la doar la vânzătorii de gadgeturi, ci și magazinele din alte sectoare ale economiei.

La fel ca în fiecare an, cele mai mari încasări de Black Friday le vor avea comercianții de produse electrice și electronice, grație ofertelor remarcabile. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm și de ceilalți jucători importanți din economie, care nu au de-a face cu gadgeturile. Black Friday 2015 nu va veni doar cu oferte importante la produse precum telefoanele, tabletele și laptopurile, dar și la haine, ceasuri sau încălțăminte.

Puteți afla data la care va avea loc Black Friday 2015 din acest articol, iar aici puteți găsi câteva recomandări în legătură cu produsele pe care trebuie să le evitați.

Astfel, vă prezentăm mai jos cinci dintre magazinele care nu au treabă cu gadgeturile, însă pe care merită să le urmăriți cu la finalul acestei luni.

Black Friday 2015 – Matar.ro

Cei de la Matar comercializează încălțăminte atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pantofi, botine, ghete, cizme sau încălțăminte sport, toate acestea vor putea fi cumpărate la reducere începând cu data de 20 noiembrie. Din păcate, magazinul nu specifică data la care ofertele vor lua sfârșit, astfel că nu știm dacă acesta va lua parte și la a doua rundă.

CautCeas.ro

În cazul în care vă doriți un ceas, site-ul CautCeas ar putea fi o soluție cu ocazia Black Friday 2015. Astfel, într 20 și 27 noiembrie, veți putea beneficia de reduceri importante la o gamă variată de ceasuri de mână atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Black Friday 2015 – GlamBazaar.ro

Nu avem cum să nu includem în această listă și un magazin de bijuterii, iar GlamBazaar este unul dintre cele care au confirmat participarea la Vinerea Neagră. Astfel, între zilele de 20 și 29 noiembrie, vă veți putea achiziționa, printre altele, cercei, brățări, coliere, seturi și pandantive la reducere.

DepoChic

La DepoChic, între 27 și 29 noiembrie veți găsi o gamă variată de accesorii vestimentare și încălțăminte pentru femei la reducere. Din păcate, pe site-ul companiei nu sunt menționate produsele care vor beneficia de reduceri.

Black Friday 2015 – TheIconic

TheIconic este ultimul magazin din lista noastră. Din câte se pare, acesta va lua parte la ambele runde de Black Friday 2015. Astfel, clienții magazinului vor putea achiziționa încălțăminte pentru bărbați și pentru femei la prețuri accesibile în perioadele 20-22 noiembrie și 27-29 noiembrie.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.