Tonino Lamborghini 88 Tauri este un telefon dual-SIM pentru utilizatori pretenţioşi

Tonino Lamborghini 88 Tauri este un telefon dual-SIM pentru utilizatori pretenţioşi

Pentru simplul fapt că se câştigă foarte bine din smartphone-uri, cei de la au anunţat noua lor creaţie cu numele de Tonino Lamborghini 88 Tauri.

lamborghini dual sim

Dacă vă număraţi printre cei care consideră telefoanele Vertu prea accesibile şi au şi o sensibilitate pentru maşinile brandului italian, pot oricând să se orienteze către un nou smartphone precum cel din imaginea de mai sus. În definitiv, o supermaşină precum Lamborghini impune un stil de viaţă care se extinde cu siguranţă până la telefonul din buzunar.

Noul 88 Tauri este un dispozitiv cu Android cu o configuraţie mai mult decât decentă. Are un procesor Snapdragon 801 quad core tactat la 2,3 GHz, acompaniat de 3GB RAM şi o baterie de 3.400 mAh. Aceasta din urmă, după spusele producătorului, ar trebui să asigure un număr fabulos de 1.000 de ore de standby, deşi este puţin probabil şi o astfel de afirmaţie ar trebui confirmată de o publicaţie independentă. Întregul gadget este construit în jurul unui display Full HD de 5 inci acoperit cu un strat oleofobic capabil să suporte interacţiunea simultană cu până la 10 degete.

Partea de captură este un alt plus semnificativ al acestui model. Având în vedere că pe spatele său se găseşte o cameră de 20 de megapixeli, iar pe faţă avem un senzor de 8 megapixeli, este puţin probabil să fiţi dezamăgiţi de calitatea selfie-urilor sau a panoramelor realizate. Vine preinstalat cu Android 4.4 KitKat.

Un aspect care s-ar putea să treacă neobservat constă în abilitatea Tonino Lamborghini 88 Tauri de a funcţiona cu două SIM-uri în mod LTE. În contextul în care majoritatea telefoanelor dual SIM restricţionează accesul la date celulare pe un singur SIM sau, eventual, pe amândouă în mod 3G, aceasta este o performanţă care nu trebuie neglijată.

Sfatul Playtech: Dacă nu vrei un astfel de telefon și nici nu te interesează să ai acces la rețele 4G de pe ambele SIM-uri, ai aici o ofertă de telefoane dual SIM la prețuri bune.