Swatch pregătește lansarea unui smartwatch

Swatch pregătește lansarea unui smartwatch
Octavian Palade
16:13 02.09.2014

Compania elvețiană de ceasuri Swatch și-a anunțat planurile de a lansa pe piață un ceas inteligent, potrivit Geeky Gadgets.

swatch

Pe piață există deja o sumedenie de ceasuri inteligente de la producători precum Sony, Samsung sau LG. Târgul de tehnologie IFA 2014 debutează zilele acestea și companiile vor aduce și mai multe accesorii inteligente purtabile.

Totuși, Swatch este prima companie cu tradiție în domeniul ceasurilor care își anunță intenția de a intra pe piața de smartwatch-uri.

Reprezentanții companiei au recunoscut, pentru Reuters, că lucrează la un gadget purtabil care ar urma să fie lansat în vara anului viitor.

”Toate firmele mari din tehnologie vor să lucreze cu noi și nu pot să neg că vom colabora sau că avem colaborări cu unele dintre ele. Dar putem face acest lucru și pe cont propriu”, a declarat CEO-ul Swatch Nick Hayek.

Compania are deja experiență cu ceasurile inteligente și a produs display-uri, baterii și microcipuri care sunt folosite atât în telefoanele mobile, cât și în smartwatch-uri. Chiar se zvonește că Apple ar fi colaborat cu producătorul de ceasuri pentru iWatch.

Va fi interesant de văzut ce va lansa compania, având în vedere că una dintre principalele probleme pe care le au consumatorii cu gadgeturile purtabile este designul prost.

Ceasul Motorola Moto 360 este singurul care a impresionat din punct de vedere al aspectului, dar și cei de la LG promit un dispozitiv cu display rotund, care va fi lansat la IFA 2014. Noi vom fi prezenți la eveniment și vă vom aduce știri despre cele mai noi gadgeturi.

Comentarii
loading...