Skype pentru WP8 îţi permite să te manifeşti prin desene

Skype pentru WP8 îţi permite să te manifeşti prin desene

Dacă tot avem smartphone-uri cu ecrane din ce în ce mai mari ar fi păcat să nu ne manifestăm afecţiunea în şi prin câteva desene originale.

skype-drawing-windows phone doodle

Indiferent cât de multe soluţii de vor apărea de-a lungul anilor, Skype va avea în permanenţă un statut special în sufletul pasionaţilor de dialoguri de la distanţă. Tocmai din acest motiv, întotdeauna suntem atraşi de eforturile celor de la Microsoft de a moderniza Skype în conformitate cu alternativele din piaţă.

Pentru că atât Skype, cât şi Windows Phone reprezintă două proprietăţi intelectuale ale Microsoft, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că fiecare funcţie nouă introdusă în Skype îşi face întâi simţită prezenţa pe smartphone-urile cu WP8. De această dată este vorba de câteva unelte pentru desenat. Practic, utilizatorii au posibilitatea de a-şi manifesta afecţiunea sau de a transmite un mesaj unui prieten într-un mod grafic folosind câteva unelte de bază. Sistemul nu este nici pe departe nou, fiind prezent în multe aplicaţii cu o funcţionalitate similară. Partea nouă constă în viziunea celor de la Microsoft asupra acestei reţete. Cu un deget şi câteva culori puteţi crea ceva complet nou, puteţi modifica o fotografie sau o captură de ecran după propria imaginaţie.

Tot acum, în noul Skype pentru WP8 a fost introdus suportul pentru display-uri HD şi posibilitatea autentificării automate folosind un cont de Skype sau un ID Microsoft. Timpul de revenire în aplicaţie după ce aţi ieşit dintr-un apel a fost de asemenea micşorat.

Până la această oră, cei de la Microsoft nu au confirmat oficial că respectiva funcţie va fi introdusă în următoarele săptămâni şi în Skype pentru iOS sau Android, dar ar părea ciudat ca o astfel de unealtă creativă să fie limitată la platforma pentru mobile a gigantului din Redmond. Cel mai probabil, vom putea creiona un desen în interiorul Skype pe orice smartphone sau tabletă.

Dacă vreţi să experimentaţi şi voi noua iteraţie de Skype pentru WP8 accesaţi acest link de Windows Phone Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: