Samsung are cea mai bună veste de Crăciun: Galaxy Note 2 primește Lollipop

Samsung are cea mai bună veste de Crăciun: Galaxy Note 2 primește Lollipop

Samsung Galaxy Note 2 a fost lansat în urmă cu peste doi ani, dar compania nu uită de actualizări. Astfel, Lollipop este pregătit pentru al doilea phablet din istoria companiei.

android 5.0 lollipop pe galaxy note 2

Samsung Galaxy Note 2 a venit la utilizatori în septembrie 2012 și cu funcționalități interesante introduse de Samsung, printre care și opțiunea de hover peste anumite elemente pentru a obține informații suplimentare. Acum, primește Android 5.0 Lollipop, dar actualizarea se va face abia în prima jumătate a anului viitor.

De regulă, Samsung și-a susținut dispozitivele cu actualizări timp de doi ani sau cu două versiuni semnificative de Android, iar Galaxy Note 2 cumva reușește să se bucure de suport în continuare, deși a depășit ambele termene. Mai mult, Samsung se va achita de actualizare și pentru Galaxy S4, lansat anul trecut, și Galaxy S5 mini. Galaxy Alpha, smartphone-ul cu șasiu din metal, va primi, de asemenea, Android 5.0 Lollipop, scrie GSMArena.

În ceea ce privește celelalte companii, Lollipop a fost deja instalat pe LG G3 și pe mare parte din dispozitivele Motorola, iar HTC a promis că până în februarie reușește să ofere actualizare pe One (M8). Avem pe site o listă completă cu actualizarea cu cel mai nou Android în funcție de companie. Companiile de lăudat sunt LG și Motorola.

Citește și: