Samsung isi cere scuze oficial pentru Galaxy S3 si Galaxy Note 2

, 25 Oct, 09:15

Deoarece se pare ca cele doua terminale sunt departe de a fi perfecte, si-a cerut scuze oficial in China pentru Galaxy S3 si Galaxy Note 2.

Samsung Galaxy S3 Note 2 probleme scuze oficiale

In China, situatia producatorilor de telefoane este transformata intr-una foarte dificila de catre statul chinez. In seara de luni, la postul national de televiziune, a fost difuzat un program de 30 de minute al carui unic scop era sa critice si Note 2. Aparent, acestea se inchid sau intra intr-un ciclu de repornire de pana la 30 de ori intr-o singura zi.

,,Critica din media este binevenita. Ca urmare a unor probleme de management, le-am provocat neplaceri consumatorilor, iar pentru asta le oferim sincerele noastre scuze.” Avand in vedere ca este o piata foarte importanta pentru orice producator major din domeniul smartphone-urilor, nu a durat mult si pe site-ul Samsung China, producatorul sud-coreean s-a grabit sa-si ceara scuze.

In acelasi comunicat, s-a mentionat ca Samsung va repara smartphone-urile Galaxy S3 si Note 2 fara nici un cost din partea utilizatorilor si ca va returna banii celor care si le-au reparat din buzunarul propriu. In cazurile critice, dupa doua tentative esuate de reparatii, va inlocui terminalele defecte cu unele noi.

Acest eveniment are loc la cateva luni dupa ce Tim Cook, CEO-ul Apple a publicat o scuza oficiala, adresata tot poporului chinez, in care isi exprima regretul vizavi de modul in care compania sa a tratat reparatiile la iPhone 4S si iPhone 4.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

E vorba de S4, nu S3.

OFFTOPIC: De ce aprobati mesajele spam ca cele scrise de COSTI?Da bine la numaratoarea comentariilor?Scoateti si captcha ca oricum aprobati comentariile de tip spam ce rost mai are sa ma chiorasc la cifrele si literele alea daca tot permiteti toate mizeriile de comentarii.

Luminița Nițoiu

Dupa cum ai vazut, comentariile apar direct, fara aprobare prealabila. Am lasat aceasta optiune, deoarece am observat ca cititorii care comenteaza pe Playtech.ro sunt in general de bun simt. 🙂 Acum, na… mai exista si exceptii.

Si multumim pentru atentionare, ne ajuta sa reactionam mai repede 🙂

scuze. nu stiam ca si S3 are probleme. Stiam de S4.

Si update-ul pentru S3 la Android 4.3 ? Am auzit ca Samsung a confirmat acest lucru,este adevarat ? Si daca da, pe cand? 🙂

Sper sa trateze cu maxima seriozitte problemele intampinate de utilizatorii de nexus, datorate versiunii 4.3. Eu unul nu as fi foarte entuziasmat. Sunt posesor de nexus 4 si pot spune ca am avut o gramada de probleme cu acest 4.3. Nu ca 4.2.2 ar fi fost senzational ca stabilitate.
Telefonul mi se opreste din senin. L-am returnat de 2 ori la garantie pana acum. S-a efectuat si o resoftare. Au pus 4.3, iar, in prima zi de utilizare a venit miniupdaate-ul de dupa 4.3. Problemele au reparaut dupa instalare. Incerc niste workaround-uri, dar problema ma exaspereaza. eE frustrant cand tre sa te trezeasca alarma dimineata, iar telefonul se opreste singur, noaptea, din senin. Asa ca na … cu 4.3.. e delicat. E posibil ca si Samsung sa intampine probleme asemanatoare.

se va intampla asta si in Romania…?

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail