04 dec. 2014 | 18:20

Acest Game Boy Advance reinventat e gata pentru secolul 21

ACTUALITATE
Acest Game Boy Advance reinventat e gata pentru secolul 21

Deşi o astfel de lansare ar putea părea neobişnuită, cei de la Lekki au decis că există un interes suficient de mare pentru Advance.lekki-gba-game boy advance

Amatorii de jocuri în format digital trec printr-o perioadă foarte bună. În 2014, pe lângă cele mai noi console de la Microsoft, Sony sau , puteţi investi fără probleme şi într-un smartphone performant sau o tabletă pentru a experimenta un amalgam de titluri atrăgătoare. Cu toate acestea, este interesant de observat interesul în continuă creştere pentru cele mai vechi console pe care am pus mână în urmă cu 10 sau 20 de ani.

În timp ce cei de la Sony sărbătoresc 20 de ani de PlayStation, o companie franceză mai puţin cunoscută, cu numele de Lekky, a decis să readucă în actualitate bătrânul Game Boy Advance. Respectivul gadget, pe care unii dintre voi au pus mâna pentru prima oară în 2001, va fi reinventat într-un combinaţie de culori atrăgătoare pentru a intra pe lista priorităţilor noii generaţii de gameri.

În total va fi vorba de patru versiuni dicromatice similare estetic cu versiunea de mai sus construită din plastic portocaliu şi gri. Celelalte variante vor include albastru, alb şi galben. Fiind vorba, din multe puncte de vedere, de o piesă de colecţie, Lekky Game Boy Advance nu este foarte ieftin, va costa aproximativ 100 de dolari. Comenzile pentru consola portabilă a celor de la Nintendo au început deja pe 25 noiembrie, urmând ca primele livrări să fie deja efectuate. Pentru că vor putea fi folosite cartuşele clasice cu jocuri şi s-ar putea să nu le găsiţi foarte uşor, în cutia de mai sus va fi inclus şi popularul Super Mario Advanced, o versiune foarte atrăgătoare a seriei de titluri cu Mario în rolul principal.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele