HDmyboy te ajută să-ţi joci jocurile de Game Boy la rezoluţie Full HD

HDmyboy te ajută să-ţi joci jocurile de Game Boy la rezoluţie Full HD

Un nou gadget cu numele de HDmyboy vine cu promisiunea că vă veţi putea juca la rezoluţie HD.

hdmyboy

Într-o perioadă în care jocurile de Game Boy au devenit obiecte de muzeu, cineva s-a ambiţionat să le readucă în actualitate printr-un upgrade la HD. Pe de o parte, în ultima perioadă au început să circule mai multe zvonuri referitoare la un emulator oficial de Game Boy pentru mobile provenit chiar de la Nintendo. Pe de altă parte, acest detaliu s-ar putea să nu mai conteze dacă vă puteţi juca vechile jocuri de Game Boy, printr-un cablu HDMI pe TV. Această informaţie este cu atât mai importantă cu cât este promisă compatibilitatea cu prima consolă portabilă din această familie. .

HDmyboy se chinuie să strângă 65.000 de euro în finanţare pe pagina sa de Kickstarter, iar la momentul redactării acestui material obţinuse doar 14.000 euro cu 25 de zile rămase. În teorie, vorbim de un gadget care se conectează la consola voastră pentru a proiecta pe TV, la o rezoluţie HD, jocurile voastre favorite pe 8 biţi. Dezvoltat de Zane Amiralis şi Jushua de Haan, ar trebui să obţină rezultate spectaculoase deoarece se ancorează direct în semnalul video digital care circulă în interiorul unui Game Boy Classic. Semnalul de ieşire va fi 720p sau 1080p, în funcţie de televizorul vostru. Pentru că un Game Boy are un ecran cu raport de aspect 4:3, la fel va fi afişat şi pe TV, deşi printr-un buton marcat Stretch puteţi extinde artificial imaginea afişată.

Pentru a profita de el, trebuie să investiţi 125 de dolari, sumă în care va fi inclus şi o replică a unui controller clasic de NES. Prototipurile pentru aparat sunt deja disponibile pentru achiziţie, dar acestea necesită o investiţie un pic mai mare, de 350 de dolari

Citește și: