04 dec. 2014 | 12:04

Cadourile de Moș Nicolae sunt în reducerile eMAG: Cele mai bune oferte de care să profiți

ACTUALITATE
Cadourile de Moș Nicolae sunt în reducerile eMAG: Cele mai bune oferte de care să profiți

Tradițional, Moș Nicolae vine pe 6 decembrie. Dacă nu te-ai decis deja ce cumperi, avem o listă cu reducerile de la eMAG de care să profiți înainte să dăruiești primul cadou din decembrie.

Galaxy Note 4 review Adevarul-0100

Reducerile eMAG sunt valabile în perioada 3 – 8 decembrie 2014, timp suficient să cumperi ceva de Moș Nicolae. Magazinul susține că oferă reduceri de până la 20% la telefoane, tabletele iPad de la Apple pornesc de la 1.000 de lei, iar accesoriile precum carcasele au reduceri de până la 35%. Mai sunt și tablete ieftine, cu Android, la prețuri de la 200 de lei în sus.

Top trei telefoane de ales

În lista telefoanelor la reducere sunt iPhone 6, Samsung Galaxy Note 4 și cele de la Sony, dar am ales acele modele pe care să nu dai foarte mult, dar să aibă o valoare mare.

Pe primul loc este LG G3 cu un ecran de 5,5 inci la rezoluție 2K, 16GB spațiu de stocare și cu 2GB de memorie RAM. Telefonul s-a remarcat prin dimensiuni reduse, deși ecranul este mai aproape de al unui phablet, și prin dotările tehnice foarte bune. LG G3 costă 2.000 de lei și este disponibil aici.

Pe locul doi este LG Nexus 5, cel mai bun telefon vândut de Google anul trecut. Are un ecran de 5 inci la rezoluție full HD, folosește un procesor cu patru nuclee, stocarea este de 16GB și memoria RAM de 2GB. Camera foto este de 8 megapixeli, iar bateria are 2.300 mAh. Nexus 5 costă 1.430 de lei și este disponibil aici.

LG G2 este cel mai bun telefon de anul trecut al companiei, iar hardware-ul este încă foarte bun. Are un ecran de 5,2 inci la rezoluție full HD, folosește un procesor cu patru nuclee, 2GB de memorie RAM și stocarea se face în 16GB. Bateria este de 3.000 mAh, iar camera foto are 13 megapixeli. LG G2 costă 1.400 de lei și e disponibil aici.

LG G2

Top cinci tablete de ales

Primele două alegeri sunt de la Apple și sunt modele de anul trecut. Lista completă cu tablete iPad este aici.

Prima alegere este o iPad Air de 32GB. Are un ecran de 9,7 inci Retina, este foarte subțire și ușoară, are cameră de 5 megapixeli și filmează full HD, folosește un procesor dual core și 1GB de memorie RAM. Avantajul acestui model este că dispune de conectivitate WiFi și 4G. iPad Air costă 2.650 de lei și este disponibilă aici.

iPad mini cu ecran Retina este o altă alegere inspirată, dacă vrei să profiți de aceste reduceri. Are un ecran de 7,9 inci, folosește un procesor dual core, are 1GB de memorie RAM și stocarea este de 16GB. Camera foto e de 5 megapixeli și poate filma full HD. Nu dispune de conectivitate 4G. iPad mini costă 2.000 de lei și este disponibilă aici.

Review iPad Mini

Pe lista tabletelor ieftine, avem Allview Wi10N cu Windows 8 și procesor Intel. Ecranul este de 10 inci la rezoluție HD, folosește 1GB de memorie RAM, iar stocarea se face pe 16GB, dar beneficiază de suport pentru card microSD. Procesorul are patru nuclee și bateria este de 6.000 mAh. Allview Wi10N costă 1.100 de lei, vine la pachet cu tastatură, și e disponibilă aici.

Tableta Smailo Argentus are un ecran de 7,85 inci, 1GB de memorie RAM, Android 4.2 Jelly Bean și un procesor cu patru nuclee Allwinner. Spațiul de stocare este de 8GB. Tableta costă 450 de lei și e disponibilă aici.

Allview Viva Q8 este ultima tabletă de pe listă. Are un procesor cu patru nuclee, 1GB de memorie RAM și 8GB spațiu de stocare, iar camera principală este de 5 megapixeli. Suportă card microSD și are o baterie de 4.000 mAh. Tableta costă 400 de lei și e disponibilă aici.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele