08 apr. 2014 | 12:00

Dezbaterea selfie-ului cu Obama şi Ortiz s-a încheiat cu avocaţi [+VIDEO]

ACTUALITATE
Dezbaterea selfie-ului cu Obama şi Ortiz s-a încheiat cu avocaţi [+VIDEO]

După ce săptămâna trecută dezbăteam modul în care cei de la , acum aflăm consecinţele acelui selfie.

David Ortiz-Obama selfie Samsung Galaxy Note 3

Încă nu a trecut nici o săptămână de când cei de la l-au sponsorizat pe jucătorul de baseball David Ortiz ca aceasta să facă un selfie cu preşedintele Obama folosind un Galaxy Note 3. Iniţial, nu s-a crezut că sud-coreenii ar apela la un gest de marketing atât de agresiv. Dar, la scurt timp după realizarea fotografiei, detaliile contextului au ieşit la iveală.

Înainte de toate, respectiva imagine, la scurt timp după ce a fost capturată, a fost postată pe contul oficial de Twitter al Samsung Mobile. Preşedintele SUA a fost cel mai dezamăgit de acel gest, pentru că nu a bănuit nici o secundă că de fapt era vorba de un truc de promovare a terminalelor Samsung, nimic altceva.

Deşi presa a bănuit că ofialii Casei Albe nu vor lăsa să treacă prea uşor respectivul eveniment, abia acum aflăm ce s-a întâmplat în continuare. Câteva informații au fost oferite într-un interviu recent, pe care îl puteţi vedea mai jos, dat de Dan Pfeiffer, consilier principal al lui Obama. Fără un exces de detalii, acesta a confirmat că preşedintele nu a ştiut nimic de conexiunea Samsung-Ortiz şi, la scurt timp după eveniment, Casa Albă a contactat oficiali Samsung pentru obţinerea de lămuriri. În final, deşi nu a existat un proces pe marginea acestui subiect, au fost implicaţi avocaţi, doar că s-a ajuns la o înţelegere amiabilă ale căror detalii e foarte probabil să nu le aflăm niciodată. De cele mai multe ori, înţelegerile amiabile se reflectă în bani, având însă în vedere că vorbim de Barack Obama, s-ar putea ca termenii să fi fost un pic mai complicaţi.

Rămâne acum să vedem ce ne rezervă în continuare echipa de marketing foooaaaarte inspirată a producătorului de telefoane sud-coreean.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele