Destiny, unul dintre cele mai așteptate jocuri, dezamăgește deja: va arăta mai rău pe Xbox One

Destiny, unul dintre cele mai așteptate jocuri, dezamăgește deja: va arăta mai rău pe Xbox One

Chiar dacă va mai dura ceva timp până la lansarea oficială a , deja ştim că posesorii de Xbox One vor avea parte de un joc care arată mai rău decât pe PS4.

destiny beta xbox one ps4

Destiny este unul dintre cele mai aşteptate titluri next-gen ale anului, cu un buget de aproximativ 500 de milioane de dolari investiţi de publisher-ul Activision. Dezvoltat de către Bungie, titlul promite foarte multe inovaţii la capitolul gaming. Din păcate, tot mai multe dovezi ies la iveală că sunt favorizaţi. Pe lângă faptul că utilizatorii de PS4 beneficiază de un beta extins, se pare că jocul va arăta şi mai bine pe consola Sony.

Aceasta nu este nici pe departe o noutate. Multe jocuri care rulează nativ la rezoluţie full HD pe PS4 nu oferă acelaşi nivel de detalii pe Xbox One. David Dague, şeful comunităţii Bungie, a confirmat că, deşi speră ca la lansarea oficială Destiny să ruleze la rezoluţie full HD pe toate platformele, momentan acest lucru se întâmplă doar pe PlayStation. Această confirmare a fost făcută de Dague în timpul unei sesiuni de streaming pentru beta-ul jocului desfăşurată pe IGN. Tot atunci, am aflat oficial că beta-ul va ajuta enorm îmbunătăţirea jocului prin feedback-ul primit de la gameri pe parcursul experimentului de câteva zile.

Primele zvonuri cum că update-ul recent la Xbox One ar fi favorizat lansarea jocului Destiny la rezoluție full HD cu o cadență de 30 de cadre pe secundă au ajuns pe Internet luna trecută. Se pare însă că nu au fost neapărat ancorate în realitate.

În ceea ce priveşte elementele de gaming care au fost făcute publice în ultimele zile, putem spune că în acest titlu nu veţi avea opţiunea să furaţi un mijloc de transport de la inamici, pentru simplul fapt că aveţi prea multe variante pentru a-l distruge.

Voi aţi reuşit deja să jucaţi?

Citește și: