Beta-ul Destiny pentru console vine luna aceasta [VIDEO]

Beta-ul Destiny pentru console vine luna aceasta [VIDEO]

Unul dintre cele mai aştepta jocuri din perioada următoare este , iar producătorii săi tocmai au anunţat perioada oficială de beta.

Bungie Destiny Beta Xbox 360 xbox one ps3 ps4

Destiny este un now shooter futurist care promite să depăşească orice standard de popularitate, atât pe consolele mai vechi cât şi pe next-gen. Pentru a finisa ultimele detalii, cu câteva luni înainte de lansare oficială, cei de la au promis o perioadă de beta. Aceasta va reprezenta şi o ocazie unică pentru membrii presei de specialitate de a-şi forma o părere legate noul FPS.

Accesul la beta se va realiza exclusiv doar de către cei care au făcut precomandă la Destiny prin intermediul diverselor magazine virtuale sau de la adresa destinythegame.com/wheretobuy. Merită reţinut că posesorii de console Sony vor fi favorizaţi, atât în cadrul acestui beta, cât şi pe viitor, prin DLC-uri exclusive şi alte elemente de gaming pe care le veţi găsi doar în versiunile de PS3 şi PS4 ale jocului. În timp ce posesorii de Xbox 360 şi ce de Xbox One vor putea să se joace doar în perioada 23 – 28 iulie, gamerii care folosesc un Playstation vor avea o săptămână întreagă în plus de beta.

Pentru a vă reaminti despre ce este vorba în ecuaţie, am integrat mai jos unul dintre cele mai impresionante trailere pentru Destiny. Acesta vizează mai ales conţinutul pe care îl veţi putea experimenta în beta. Din punctul meu de vedere, arată destul de bine, ţine însă doar de voi dacă sunteţi dispuşi să faceţi o investiţie de aproximativ 60 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: