Destiny pe PlayStation 4, disponibil în beta

Destiny pe PlayStation 4, disponibil în beta

Mult aşteptatul joc va putea fi experimentat zilele următoare în variantă beta de către utilizatorii de PS4.

destiny-beta-ps4-pre-load-640x359

Unul dintre cele mai importante titluri next-gen ale acestui an poartă numele de şi va fi lansat în câteva luni atât pe PlayStation 4, cât şi pe Xbox One. Înainte de respectiva lansare însă, pentru a obţine un feedback preţios de la gameri, cei de la studiourile Bungie au organizat o perioadă de beta.

O parte dintre utilizatorii de PS4 care au făcut precomandă la Destiny, se pare că au început să poată descărca beta-ul pentru respectivul joc. Download-ul are 13,2 GB, în timp ce instalat va ocupa 14,3 GB din spaţiul pe care îl aveţi pe consolă. Pentru că mai sunt câteva zile până când se va da drumul la partea de gaming din acest beta, cei care au reuşit să-l descarce, la rulare, momentan se lovesc de un mesaj de eroare – CE-34632-8. Partea bună este că, cei care l-au descărcat deja, pe 17 iulie vor putea sări direct în joc, evitând serverele aglomerate.

Merită reţinut că momentan doar cei care au făcut precomandă online în format digital au acces la versiunea beta prin intermediul unor coduri suplimentare de acces pe care le-au primit la achiziţie.

Cei care au făcut precomandă din magazine obşnuite, trebuie să aştepte ca cei de la Bungie să le ofere printr-un email respectivele chei de beta. De asemenea, la prima vedere, doar utilizatori PlayStation Network Europa au avut opţiunea de a descărca în avans beta-ul. Pentru prima oară gamerii din Statele Unite ale Americii, utilizatorii de US PSN Store, sunt dezavantajaţi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: