Concept: Să vină oare iPhone 6 cu un display curbat?

Concept: Să vină oare iPhone 6 cu un display curbat?

După ce am văzut modele cu display-uri curbate de la Samsung şi LG, nu este exclus ca Apple să aplice aceeaşi reţetă în cazul .

iPhone 6 curved curbat

Apple trebuie să introducă nişte schimbări radicale de design şi funcţionalitate în . Utilizatorii o cer, iar piaţa confirmă că o diagonală mai mare a ecranului a devenit inevitabilă.

Plecând de la zvonuri şi trenduri din domeniul smartphone-urilor, pe internet au început să circule tot mai multe concepte pentru un ipotetic iPhone 6. Imaginea de mai sus întruchipează una dintre aceste idei futuriste, cu menţiunea că este foarte puţin probabil să se materializeze, în contextul în care diferenţele faţă de generaţiile anterioare de iPhone sunt destul de radicale.

Conceptul este realizarea lui Martin Hajek care, de această dată, a colaborat cu publicaţia online Nowhereelse.fr. Ideea generală a proiectului este ca display-ul curbat să ocupe şi marginile laterale. Astfel, ecranul poate deveni mult mai lat, fără ca dispozitivul în sine să suporte un salt semnificativ în dimensiuni. Dacă ar fi să definim o sursă de inspiraţie, iPad-ul Air, într-o oarecare măsură, a stat la baza acestui iPhone 6 imaginiat de Hajek.

În principiu, internauţi sunt liberi să viseze. Apple, în schimb, sunt convins că va merge pe un design foarte similar cu iPhone 5S, poate un pic mai subţire şi un pic mai lat.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/iPhone 6 curbat Martin Hajek/”/]

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: