Un nou clip din supoziţii: iPhone 6 vs iPhone 5S vs Nexus 5 vs Galaxy Note 3 [VIDEO]

Cu doar câteva luni până la lansarea noului zvonurile legate de designul respectivului aparat se înteţesc semnificativ.

apple iphone6-2

Să ne aruncăm la un gest curajos. Să mergem de la premisa că majoritatea zvonurilor pe care le-am citit în ultimele săptămâni, vizavi de iPhone 6, sunt adevărate. Astfel, putem spune că în toamnă vom avea două noi smartphone-uri marca Apple, de 4,7 şi 5,5 inci. Pentru că s-ar putea să fie ceva probleme cu varianta de 5,5 inci, modelul de 4,7 inci are cele mai mari şanse să se materializeze.

Până la lansarea efectivă, o echipă creativă, cu numele Unbox Therapy, a pus mână pe ceea ce pare a fi o posibilă Pentru că au mai avut accesibile şi alte câteva telefoane de vârf, precum un Nexus 5, Galaxy Note 3 şi iPhone 5S, aceştia au considerat că se pretează un clip comparativ. În condiţiile în care cele trei gadgeturi enumerate mai sus au 4,95, 5,95 şi 4 inci în diagonală, rezultatul final vă ajută să vă formaţi o părere concludentă despre dimensiunile ipoteticului iPhone 6. Mai mult decât atât, vă ajută să vă daţi seama cât de mare ar arăta în mână.

Privind la rece întreaga situaţie, în ultimele săptămâni, pe internet s-a înregistrat o explozie de posibile carcase de iPhone 6. Deoarece terminalul efectiv nu a fost încă lansat de Apple, încercaţi să priviţi cu reticenţă, măcar pentru câteva luni, orice citiţi despre mult aşteptatul smartphone.

11:10 24.04.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video