Nişte carcase ne oferă noi indicii legate de schimbările din iPhone 6

Nişte carcase ne oferă noi indicii legate de schimbările din iPhone 6

Pentru că dezvoltatorii de periferice trebuie să ştie specificaţiile, înaintea lansării , aceste carcase ne oferă indicii despre terminal.

iphone_6_cases_crystal butoane localizare

Mai sunt câteva luni până la toamnă, când ar trebui să se lanseze oficial noile smartphone-uri Apple. Pornind de la precedentul creat anul trecut cu iPhone 5S şi iPhone 5c, este foarte probabil ca şi . Primele zvonuri confirmă un salt în diagonală până la 4,7 inci pentru un model şi 5,5 inci pentru cel de al doilea. Câteva scheme şi carcase ipotetice scăpate pe internet în ultimele săptămâni fac o treabă foarte bună în a confirma aceste detalii.

O nouă imagine publicată de website-ul francez Nowhereelse.fr, cu două carcase înfăţişate ca fiind destinate generaţiei următoare de iPhone, dă naştere la noi speculaţii. În primul rând, aruncă pastila cum că, pe lângă un iPhone de 4,7 inci, vom vedea un al doilea smartphone cu o diagonală de 5,7 inci. Astfel, phabletul respectiv contrazice un set generos de zvonuri anterioare.

Tot din aceste carcase, putem desprinde nişte posibile modificări ale amplasamentului butoanelor pe margini. Deşi toate generaţiile de iPhone au fost foarte similare la acest capitol, cum Apple a schimbat mufa de alimentare odată cu iPhone 5, nu este exclus să schimbe butoanele odată cu iPhone 6. În mare parte acestea sunt similare, vedem însă, ceea ce pare un buton în plus, în colţul din stânga sus şi un al doilea buton suplimentar, pe partea de sus a marginii superioare.

Nu ştim încă dacă aceste carcase sunt realizate pe informaţii dintr-o sursă oficială sau sunt bazate doar pe câteva zvonuri scăpate pe internet. Un analist pe nume Ming-Chi Kuo a afirmat recent că Apple ar putea schimba locaţia butonului power/sleep. E posibil ca pornind de acolo să fi fost create aceste carcase ipotetice.iphone6-mold-640x422

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: