Cinci motive pentru care HTC One M8 e mai bun decât Samsung Galaxy S5

, 13 Apr, 12:00

Deşi ar putea părea un titlu forţat, ,,Top 5 motive pentru care e mai bun decât Galaxy S5” este numele unui document oficial HTC.

Samsung Galaxy S5 vs HTC One M8

Captura de mai jos, publicată pe contul de Twitter @HTCSource, pare să înfăţişeze un document oficial de marketing pe care gigantul taiwanez îl va distribui câtre .

htc-one-m8-versus-samsung-galaxy-s5-training-1

Pentru că la ora actuală concurentul principal pentru orice smartphone cu Android este Galaxy S5, nu LG G Pro 2 sau Sony Xperia Z2, oficialii HTC se pare că au lucrat intens la o listă de argumente pe care cineva să le ofere cuiva care stă în dilemă dacă să cumpere sau un One M8. Pe primul loc, desigur, este trecută carcasa metalică, în locul plasticului omniprezent în industria producătorilor de smartphone-uri şi tablete. Sistemul audio BoomSound, format din difuzoare stereo poziţionate pe partea din faţă a aparatului este un alt punct forte pentru noul HTC One M8. Accentul pe abilităţi de redare ale sunetului este atât de evident, încât, anumite versiuni de One M8 vin cu difuzoare Harman/Kardon. Deşi este o noţiune subiectivă, în acelaşi document se insistă pe o mai bună utilizare cu o singură mână a creaţiei taiwaneze. În plus, camera Duo s-ar putea să genereze rezultate foto mai spectaculoase. Chiar dacă s-ar putea ca această opţiune să nu fie disponibilă şi în ţara noastră, fiecare HTC One M8 din SUA se comercalizează cu o garanţie de 6 luni pentru schimbarea ecranului în orice circumstanţe cu numele de HTC Advantage.

În teorie şi în practică, noul vârf de gamă de la HTC ar putea să fie deţinătorul titlului de cel mai bun smartphone cu Android la ora actuală. Din păcate, trăim într-o piaţă în care cifrele de vânzări sunt dictate de bugete de marketing fabuloase şi branduri puternice. Din acest motive, sunt şanse foarte mari ca noul Galaxy S5 să se vânda ca pâinea caldă, în timp ce One M8 să fie văzut ca o alternativă drăguţă.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Si eu as merge pe HTC One M8, din urmatoarele motive:
-design, e super design-ul HTC ,bate Samsung-ul;
-performante ,in Antutu Benchmark , HTC-ul l-ar intrece pe S5,dar cica e masluire, asta nu ar fi realite cand testezi in alte benchmark-uri.
-rezistenta, rezistibilitate la praf si inportant , apa.
-s.a.

ambele sunt bune
cine e deștept îl ia pe cel care îi place mai mult
personal nu aș alege s5 pentru că nu îmi place designul, touchwiz-ul de pe el, zecile de aplicații băgate pe gât, nefolositoare, care vor cauza lag cel mai probabil, așa cum s-a întâmplat și cu s4. l-am butonat și nu mi-a plăcut experiența de utilizare (subiectiv)
htc m8 e o alegere mult mai bună, deși e cam alunecos
personal prefer nexus5 pentru experiența de utilizare android pură, plus suport la zi din partea google, în ciuda camerei și a difuzorului de o calitate mai slabă decât celelalte vârfuri de gamă

PTR MINE htc… ESTE IN CRIZA DE PERSONALITATE SI DE CREATIVITATE!! Acelas desing si in ziua de azi sa propui o veche camera de 4MP… este pur si simplu inaceptabil. Eu fac multe poze, si filmez… deci ptr mine este … NU HTC… cum poti sa nu evoluezi partea de imagine cand concurenta progreseaza pe acest punct? Au ameliorat doar partea de soft… si pretul ramane foarte ridicat fata de ce propune telefonul. Un LG G2 cu o autonomie si multimedia mai dezvoltat… este deasupra la HTC… Sa nu mai vorbim de S5…

Ceee maaa ?? cica acelas design poate invers rabla de samsung are aceleas design si o calitate de piese foarte proaste si nu spun asta ca am htc spun ca am 3 prieteni care au s4 unu are probleme la display cu vreo 10 pixeli morti unu cu camera care se vede rosu complet si unu cu incalzirea bateriei

Toate cele enumerate sunt probleme ale htc-ului. Mai ales faptul că htc-ul face poze mov

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail