Când banii nu sunt o problemă, există HTC One M8 din aur masiv

Când banii nu sunt o problemă, există HTC One M8 din aur masiv

Pentru că există o piaţă pentru astfel de terminale extravagante, noul al taiwanezilor este disponibil si din aur masiv.goldplated_htc_one_m8 aur masiv

Nu este prima oară când vedem terminale foarte populare produse din materiale preţioase. De cele mai multe ori însă, diverşii producători de bijuterii au această îndeletnicire, de a personaliza un smartphone gen iPhone 5 cu o carcasă din aur masiv şi diamante. Deoarece a realizat că se pot câştiga bani frumoşi din acest segment de piaţă, HTC produce noul său vârf de gamă şi într-o versiune din aur.

Odată cu lansarea globală a noului Galaxy S5, atenţia presei de specialitate s-a orientat în aceste zile către Samsung. Cum HTC nu se dă bătut, a trimis un One M8 din aur către CEO-ul T-Mobile US, John Legere. Acesta din urmă nu a rezistat tentaţiei de posta creaţia exorbitantă pe Twitter, făcând producătorului taiwanez. Dacă ţineţi la astfel de detalii, merită reţinut că s-a folosit aproape exclusiv, pentru carcasa telefonului, aur de 24 de carate.

Smartphone-ul HTC One lansat anul trecut a fost de asemenea disponibil din aur masiv, cu menţiunea că doar operatorii din anumite ţări îl comercializau contra unei valori de câteva mii de dolari. Pe acelaşi sistem, dacă vreţi un HTC One M8 cu o carcasă ce aduce aminte de 007 Goldfinger, veţi fi nevoit să vă deplasaţi către o ţară din Orientul Mijlociu.

Citește și: