Black Friday 2014 la EuroGSM: cele mai căutate vor fi telefoanele de 5 inci și tabletele de 8 inci

Black Friday 2014 la EuroGSM: cele mai căutate vor fi telefoanele de 5 inci și tabletele de 8 inci

Black Friday 2014 ajunge și la EuroGSM, dar durează timp de trei. În perioada 21 – 23 noiembrie 2014, retailerul va include în ofertă telefoane mobile, tablete, accesorii şi gadget-uri la prețuri reduse cu până la 75%.

magazin EuroGsm

Pentru Black Friday 2014, clienții EuroGSM care se abonează la newsletter până în data de 19 noiembrie vor primi oferta de Vinerea Neagră pe mail cu 24 de ore înainte de începerea campaniei. Printre produsele EuroGSM de Black Friday se numără smartphone-uri și tablete marca Samsung, Apple, Nokia, Sony, HTC, Karbonn, Allview. În plus, oferta pentru Black Friday cuprinde o gamă largă de accesorii și gadget-uri tech, care sunt foarte potrivite și pentru a fi oferite drept cadou.

Gama de produse pentru care EuroGSM va aplica cea mai mare reducere în perioada 21 – 23 noiembrie sunt accesoriile pentru telefoanele inteligente și gadgeturile. Reprezentanții EuroGSM se așteaptă ca produsele cele mai vândute în perioada campaniei de Black Friday să fie telefoanele mobile cu ecran de 5 inchiși tabletele cu ecranul de 8 inci, dar și ceasurile Bluetooth, brățările inteligente, kit-urile pentru mașină și difuzoarele Bluetooth.

„În ceea ce privește vânzările, estimăm o dublare față de campania de anul trecut. Referitor la tipologia de clienți, pentru ediția de anul acesta așteptăm, pe partea online, un procent de 70% bărbați cu vârsta de până în 35 de ani, iar în magazinele din rețea, media de vârstă va crește până la 50 de ani”, a spus Zoltan Halmai, director comercial EuroGSM.

Totul despre Black Friday 2014: „Playtech“ adună toate informațiile despre Vinerea Neagră aiciAici ai istoria acestei zile a reducerilor, iar aici ai o explicație de ce se măresc prețurile înainte de Black Friday.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: