13 nov. 2014 | 15:36

Black Friday 2014 e și la Okazii: ce oferte ai la unul dintre cele mai vechi site-uri de anunțuri

ACTUALITATE
Black Friday 2014 e și la Okazii: ce oferte ai la unul dintre cele mai vechi site-uri de anunțuri

Black Friday 2014 vine cu peste 3 milioane de produse la Okazii.ro, iar anul acesta utilizatorii beneficiază de o perioadă prelungită de reduceri.

black friday 2014 okazii

În timpul campaniei  Black November (care se desfășoară în perioada 3-30 noiembrie 2014) pot fi cumpărate cu reduceri de preț de până la 60 % peste 200.000 de produse din categorii precum Fashion& Beauty, Telefoane mobile, Auto-moto, Computere și electronice, Jocuri video și muzică și multe altele.

Black November Okazii.ro include oferte selecționate în parteneriat cu vânzători independenți din întreaga țară și cu magazine online din cadrul platformei. “Pe lângă reducerile substanțiale de preț, pentru noi sunt prioritare siguranța tranzacțiilor și diversificarea ofertelor, iar eforturile noastre pentru campania Black November s-au concentrat în aceste direcții.” – spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Cumpărătorii pot achiziționa un număr mare de produse cu livrare gratuită sau cu plata în rate fixe fără dobândă. Okazii.ro a dezvoltat noi mecanisme pentru creșterea calității mediului de tranzacționare cum ar fi îmbunătățirile aduse serviciului Garanția de Livrare care a devenit un instrument complet de protecție atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători. Pentru a vedea toate ofertele incluse în campania Black November Okazii.ro, accesați acest link.

Totul despre Black Friday 2014: „Playtech“ adună toate informațiile despre Vinerea Neagră aici. Aici ai istoria acestei zile a reducerilor, iar aici ai o explicație de ce se măresc prețurile înainte de Black Friday.