Black Friday 2014 eMag – telefoane la super ofertă

Black Friday 2014 eMag -  telefoane la super ofertă

În încercarea de a atrage cât mai mulţi clienţi, indiferent de aria lor de interes, cei de la eMag, de Black Friday 2014,  au şi nişte reduceri substanţiale la diferite tipuri de telefoane.

10.1 The Sony Xperia Z, HTC One, Samsung Galaxy S4 and iPhone 5

Deşi ne-am obişnuit deja încă din anii trecuţi să ne cumpărăm un laptop sau o tabletă la un preţ foarte bun de la eMag, este incredibil cu ce viteză îşi lărgeşte portofoliul de produse cel mai mare comerciant online din România cu ocazia . Anul acesta are o varietate foarte mare de produse din domeniul casă şi grădină sau auto. Parfumurile reprezintă o altă prezenţă care s-ar putea să-i încânte pe unii dintre voi.

Black Friday 2014 eMag – reduceri telefoane

În acest caz particular vom atrage atenţia asupra telefoanelor mobile care sunt din belşug la eMag. Chiar dacă la prima încărcare a paginii, un iPhone 5S Silver figura deja ca fiind stoc epuizat, la fel şi un Galaxy S5, există totuşi câteva smartphone pe care merită să le achiziţionaţi astăzi de pe emag.ro.

Un iPhone 6 de 16GB, varianta pe argintiu este redus până la 3100 de lei, unul dintre cele mai mici preţuri de la noi.

HTC One, varianta dual SIM a popularului telefon din aluminiu lansat anul trecut de HTC este o soluţie foarte bună pentru cei care vor să înlocuiască două telefoane cu unul frumos şi sprinten.

LG Nexus 5 continuă să fie în vârful preferinţelor celor care îşi doresc o experienţă Android direct de la Google, actualizată în mod regulat, din acest motiv este redus substanţial şi de eMag.

phone_fan_677x455_67q

Samsung Galaxy S4 Mini Black s-ar putea să fie cea mai interesantă soluţie pentru cei care îşi doresc un smartphone compact, ieftin şi rapid care să fie compatibil cu reţelele 4G ale operatorilor locali de telefonie.

Nokia Lumia 925 este un alt smartphone care arată bine şi s-ar putea să-i atragă pe cei care vor să investească mai puţin de 1000 de lei într-un telefon de vârf.

Huawei Ascend P7 este telefonul hot al momentului de la chinezi, cu o configuraţie hardware de invidiat, 16GB memorie internă şi 4G, la eMag beneficiază de o reducere de 30%.

Nokia Lumia 630 Dual Sim intră fără probleme la categoria ieftin şi bun, cu un preţ sub 500 de lei şi suport pentru două cartele SIM.

Allview X2 Soul, unul dintre cele mai subţiri telefoane din lume, cu o grosime de doar 5,55 milimetri, scade pentru prima oară cu această ocazie sub preţul de 1000 de lei, redus de la 1400.

Citește și: