Black Friday 2014 – Cele mai bune accesorii, periferice şi gadgeturi la reducere

Black Friday 2014 - Cele mai bune accesorii, periferice şi gadgeturi la reducere

Cum săptămâna trecută era imposibil să nu discutaţi de alegeri, în aceste zile este cel mai în vogă subiect de care nu vă puteţi ascunde.

Black-Friday

De Black Friday 2014 nu ne dorim cu toţii să ne cumpărăm un televizor sau un frigider. Unii îşi doresc lucruri mai mici, mai portabile, mai ieftine, dar la fel de utile ca cele mari. În definitiv, un gadget sau un accesoriu din sfera IT, care vă face viaţa mai uşoară, s-ar putea să valoreze mai mult pentru unii dintre voi. Aceasta a fost ideea din spatele acestui material cu cele mai bune accesorii, periferice şi gadgeturi la reducere pe care le puteţi achiziţiona cu ocazia acestor zile speciale încărcate cu .

Black Friday 2014: Cele mai bune căşti şi boxe la reducere

beats_by_dr_dre_beats_studio_2.0

Beats By Dr. Dre Studio 2.0 reprezintă o reinventare a unui model de căşti care, în urmă cu câţiva ani, a pus brandul Beats pe hartă. Trecând peste faptul că la începuturi era vorba de Monster Beats by Dr. Dre, iar acum este vorba de Apple Beats, o astfel de pereche de căşti reprezintă un accesoriu de fashion care, surprinzător, are abilitatea să vă încânte, în egală măsură, prin design şi calitate audio. Căştile Studio 2.0 vin cu un sistem activ de anulare al zgomotului de fond care este posibil printr-un acumulator integrat într-una din cupe ce se alimentează la microUSB. Cablul de semnal audio este detaşabil, iar în cutia produsului aveţi două opţiuni, cu microfon pe fir sau fără.

Înainte de Black Friday 2014, căştile Beats By Dr. Dre Studio 2.0 costa 1200 lei, acum este redus la 1042 lei.

boxa Bluetooth Sony SRS-bts50B

Sony SRS – BTS50B este una dintre cele mai atrăgătoare boxe portabile cu conectivitate Bluetooth pe care puteţi mâna în orice deplasare fără ca aceasta să vă tragă ghiozdanul în jos. Are o autonomie de până la 10 ore, o putere reală de 5 watt RSM şi, pe lângă două difuzoare cu diametrul de 39 mm, are şi un microfon pentru teleconferinţe. Se agaţă de orice, dar, mai interesant decât atât este că rezistă la stropirea cu apă pentru ca voi să nu vă faceţi griji atunci când sunteţi la grătar şi începe ploaia. Pentru comunicaţii este folosit standardul Bluetooth 3.0, iar împerecherea se poate realiza prin NFC.

Înainte de Black Friday 2014, boxa Sony SRS – BTS50B costa 400 de lei, acum este redusă la 225 lei.

Black Friday 2014: Cele mai bune soluţii de stocare externe pe USB la reducere

 

Hama Rotate 64GB

HAMA Rotate 104302 64GB este un stick USB cu o capacitate foarte generoasă şi un preţ infim. Îmi aduc aminte de momentul în care am dat 250 de lei pe un stick de 2GB şi nu îmi vine să cred că în 2014, de Black Friday, pot cumpăra un dispozitiv similar, cu o capacitate de 64GB, la un preţ de 60 de lei. Este incredibil. Chiar şi dacă nu sunt un fan al produselor Hama şi, având în vedere că este compatibil doar cu USB 2.0, rata de transfer nu este foarte mare, acest produs intră la categoria investiţii inteligente. Are 6,6 x 0,8 x 1,8 centimetri, iar producătorul promite o rată de transfer de 6MB/s. Se poate ataşa cu uşurinţă la chei, iar construcţia este o combinaţie inspirată de plastic şi metal.

Înainte de Black Friday 2014, stickul de memorie USB HAMA Rotate 104302 64GB costa 130 de lei, iar acum este redus la 60 de lei.

Toshiba Stor.e Basics 2TB usb 3.0

Toshiba Stor.E Basics 2TB este un hard disk extern cu alimentare exclusiv la USB ce are mari şanse să vă remedieze toate problemele de spaţiu. Chiar dacă preţul stocării în cloud a scăzut semnificativ în ultimii ani, nimic nu se compară cu confortul şi siguranţa pe care ţi-o conferă acest hard disk de la Toshiba. În aproape orice situaţie, 2TB sunt suficienţi, iar dacă avem în vedere şi compatibilitatea cu standardul USB 3.0 este evident că performanţa nu va fi o problemă. Îl conectaţi la orice PC sau Mac, vă faceţi rapid un backup şi vă continuaţi activităţile zilnice. Are 180 de grame şi 11,89 x 7,9 x 2,1 centimetri. Garanţia pentru el este de doi ani.

Înainte de Black Friday 2014, hard disk-ul extern Toshiba Store.E Basics 2TB costa 500 de lei, iar acum este redus la 350 de lei.

Black Friday 2014: Cele mai bune tastaturi şi mouse-uri la reducere

Microsoft Wireless Touch Win 8

Microsoft Touch Win 8 este un mouse complet diferit faţă de orice altceva aţi experimentat în viaţa voastră de utilizator de PC. Este compatibil din start cu Windows 7 sau Windows 8 şi suportă interacţiunea prin atingeri fine pe suprafaţa sa. Distinge gesturi realizate cu până la trei degete şi funcţionează la fel de bine cu click-uri sau tapuri. Pentru a realiza un scroll rapid pe o pagină web este suficient să mişcaţi un singura deget pe suprafaţa plasticoasă cu un deget de sus în jos. Cu trei degete puteţi face un gest de apropiere/mărire în orice aplicaţie, în timp, ce cu două degete puteţi naviga rapid printre ferestrele deschise. Senzorul Bluetrack de la baza sa funcţionează de minune pe orice tip de suprafaţă cu până la 1000 dpi, iar pentru conectarea cu PC-ul veţi folosi un nano receptor USB. Are 6,2 x 12 x 3,7 centimetri şi foloseşte implicit două baterii alkaline AA.

Înainte de Black Friday 2014, mouse-ul Microsoft Touch Win 8 costa 260 de lei, iar acum este redus la 65 de lei.wot_razer deathadder_gallery

Razer DeathAdder 2013 World of Tanks Edition este unul dintre cele mai populare mouse-uri de gaming la ora actuală, oferit într-o ediţie specială personalizată cu elemente grafice din jocl World of Tanks. Are un design ambidextru, dar marele său avantaj constă în senzorul optic 4G cu o rezoluţie de 6400 dpi şi o rată maximă de pooling de 1000Hz. Pe suprafaţa sa se regăsesc cinci butoane programabile individual în timp ce interacţiunea cu PC-ul se realizează printr-un cablu USB placat cu aur. Suportă orice sistem de operare, de la Windows XP şi OS X 10.6, până la Windows 8.1 şi Mac OS X Yosemite. Greutatea sa este de 105 grame, iar dimensiunile sale sunt de 7 x 12,7 x 4,4 centimetri.

Înainte de , mouse-ul Razer DeathAdder 2013 World of Tanks Edition costa 350 de lei, iar acum este redus la 210 lei.

 

MIcrosoft Desktop 2000 Bluetrack

Microsoft Desktop 2000 Bluetrack este un kit format dintr-un mouse şi o tastatură Microsoft care funcţionează fără fir. Marginea superioară a tastaturii este bombardată cu taste funcţionale ce funcţionează nativ în Windows Vista, Windows 7 sau 8. Amatorii de securitate sporită se vor bucura să afle că fiecare apăsare de tastă este comunicată PC-ulului din zonă într-un format criptat cu standardul AES – Advanced Encryption Standard pe 128 de biţi. Nu trebuie neglijată nici zona cu o textură moale  ce vă găzduieşte podul palmei în sesiune extinse de tehnoredactare. În ceea ce priveşte mouse-ul din pachet, acesta are cinci butoane programabile şi foloseşte un senzor Bluetrack pentru a funcţiona de minune pe orice suprafaţă. Mouse-ul are 152 de grame, iar tastatura 766 de grame.

Înainte de Black Friday 2014, kitul Microsoft Desktop 2000 Bluetrack costa 160 lei, iar acum este redus la 80 de lei.

Black Friday 2014: Cele mai bune accesorii la reducere

Microsoft LifeCam HD-3000

Microsoft LifeCam HD-3000 este o cameră web accesibilă din portofoliul Microsoft ce vă permite să comunicaţi cu mătuşa din Italia la rezoluţie HD prin intermediul programului vostru favorit de video chat, deşi recomandabil ar fi Skype. Poate filma cu un raport de aspect 16:9, la o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli şi o viteză de 30 de cadre pe secundă. Prin tehnologia Microsoft TrueColor obţineţi cadre clare, luminoase şi încărcate de culoare, indiferent de gradul de lumină ambientală. Are doar 90 de grame şi foloseşte un port USB 2.0 pentru comunicaţii. Pe lângă microfonul vizibil în imaginea de mai sus, un pic mai în spate este integrat şi un sistem de focus manual.

Înainte de Black Friday 2014, camera web Microsoft LifeCam HD-3000 costa 105 lei, iar acum este redusă la 52,5 lei.

D-Link Cloud N300

D-Link Cloud N300+ DIR-626L este un dispozitiv modern dedicat celor care vor să obţină o performanţă sporită şi un volum de funcţionalitate suplimentar de la routerul lor casnic. Cu 9,3 x 11,1 x 14,5 centimetri şi 330 de grame, înainte de orice, acest router este impozant. Oferă o rată maximă de transfer de 300 Mbps pe wireless la frecvenţa de 2,4 GHz. Poate fi configurat cu uşurinţă de pe orice iDevice sau Android prin intermediul aplicaţiilor dedicate mydlink şi tot prin intermediul aceloraşi aplicaţii puteţi monitoriza în permanenţă persoanele care se conectează la reţeaua voastră locală. Cel mai mult în cazul acestui router D-Link mă încântă portul USB de pe spatele său. Pe lângă cele patru porturi Ethernet la 100 Mbps, respectivul port USB poate găzdui fără dificultate un stick USB sau hard disk extern pe care să le accesaţi de oriunde.

Înainte de Black Friday 2014, routerul D-Link Cloud N300+ DIR-626L costa 170 lei, iar acum costă 80 de lei.

Myria incarcator universal

MYRIA MA-1029 este un încărcător universal pentru laptop surprinzător de ieftin. În orice alt context nu aş fi atras atenţia asupra unui astfel de dispozitiv, dar preţul combinat cu funcţionalitatea produsului celor de la MYRIA nu trebuie neglijat. Indiferent dacă aveţi nevoie de un încărcător nou pentru laptopul vostru ASUS, Acer, HP, Fujitsu, Toshiba, Compaq sau sunteţi în căutarea unui cablu de backup pe care să îl aveţi în permanenţă la birou sau acasă, MA-1029 este un gadget necesar. Are nouă mufe incluse în pachet pentru mai multe tipuri de sisteme portabile, iar voltajul de işire poate fi configurat în trepte de 0,5 V de la 15V până la 24V. Puterea maximă de care este capabil e egală cu 90W. În plus, are inclus şi un port USB de 5V cu 2A pe care îl puteţi folosi pentru a încărca un smartphone sau o tabletă.

Înainte de Black Friday 2014, încărcătorul universal MYRIA MA-1029 avea un preţ de 100 de lei, iar acum costă 55 de lei.

Black Friday 2014: voi ce vă cumpăraţi la reducere?

Dacă nu era evident, aceasta este o mostră infimă din volumul enorm de produse pe care le puteţi achiziţiona la reducere cu ocazia 2014. Chiar şi dacă nu vă veţi arunca la cumpărarea unuia dintre dispozitivele menţionate mai sus, important este ca un astfel de articol să funcţioneze ca o sursă de inspiraţie. Acum, aveţi un punct de start, mai lipsesc finanţele şi răbdarea necesară pentru a lua o decizie inspirată.

Citește și: