Alcatel OneTouch Hero 2 este o alternativă decentă la Galaxy Note

Alcatel OneTouch Hero 2 este o alternativă decentă la Galaxy Note

Dacă eraţi în pană de inspiraţie pentru achiziţia unui phablet, pe lângă noul Note 4, Alcatel a lansat OneTouch Hero 2.

alcatel onetouch hero 2

După cum se poate observa şi în imaginea de mai sus, acesta este un nou ce vine la pachet cu un stylus multifuncţional. Poartă numele de HERO 2, titulatură care, dintr-un motiv necunoscut, se scrie doar în majuscule.

În caz că nu era evident, este mare. Hero 2 este construit în jurul unui display IPS de 6 inci cu rezoluţie Full HD. Are 160,5 x 81,6 x 7,9 milimetri şi un rezonabil 175 grame. Pe lângă faptul că e masiv, este şi performant. Are un procesor octa core de 2 GHz, 2GB DDR3 şi o memorie internă de 16GB expandabilă cu carduri de până la 32GB. SoC-ul care stă la baza întregii ecuaţii este un MediaTek MT 6592, iar sistemul de operare preinstalat este Android 4.4. La capitolul conectică, pe lângă WiFi N, GPS şi Bluetooth 4.0, este compatibil cu reţelele 4G LTE Cat.4. Are o baterie de 3100 mAh şi producătorul promite că aceasta ar trebui să fie suficientă pentru 10 ore de conversaţii pe o conexiune 3G.

Citiți mai multe despre gadgeturile lansate la IFA 2014. 

Pe lângă o ramă aproape inexistentă, fanii smartphone-urilor metalice se vor bucura să afle că aproape întreaga carcasă este realizată dintr-un singur bloc de aluminiu. Practic, fiecare detaliu a fost gândit pentru a fi confortabil de ţinut în mână.

Cei care apreciază artificiile software, se vor bucura de aplicaţiile suplimentare prezente pe HERO 2, menite să vă ajute să profitaţi cum se cuvine de stylus. Puteţi lua rapid notiţe, are inclus un algoritm eficient de recunoaştere a scrisului şi cu Fast Math deveniţi mai buni la calcule matematice.

Nu este încă cunoscut preţul oficial pentru Alcatel OneTouch Hero 2, dar, până la sfârşitul lunii, îl veţi putea cumpăra din magazine, deci nu trebuie să mai aşteptaţi mult până vom afla dacă este mult mai ieftin decât alternativa de la Samsung.

Citește și: