WD TV Play este cel mai nou player standalone creat de Western Digital

WD TV Play este cel mai nou player standalone creat de Western Digital

In cazul in care simteati ca intreaga colectie de clipuri si fotografii nu putea fi redata cu usurinta pe TV, pentru asta s-a inventat WD TV Play.

WDTV play DLNA Player online

Un nou dispozitiv in ecosistemul aparatelor care se leaga la TV pentru a-l face mai destept, WD TV Play este suficient de flexibil incat sa conteze. In plus, este creat de Western Digital, o companie care a lasat audienta cu gura cascata in urma cu cativa ani cand a lansat primul WD TV, un player standalone care reuseste si acum sa redea orice format.

Spre deosebire de primele iteratii ale conceptului, produsul lansat azi in SUA costa doar 70 dolari si are un accent puternic pe servicii online. Desi nu ii lipseste un port USB  pentru a va conecta hard disk-ul extern cu filme, WD TV Play face mai multe decat atat. Se conecteaza la internet prin Ethernet sau WiFi si vine cu aplicatii dedicate pentru o serie de servicii online. Printre acestea se numara Facebook, YouTube, VUDU, Twitter, SHOUTcast Radio, Flixter, Vimeo, Picasa, Daillymotion, AccuWeather si multe altele. In plus, poate face streaming fara probleme de continut audio video prin DLNA de pe orice dispozitiv compatibil. Vine pana si cu aplicatii de iOS si Android pe care le puteti folosi pentru a inlocui telecomanda din pachet.

Noul WD TV Play este compatibil cu panourile 1080p prin HDMI, functioneaza insa la fel de bine si folosind un cablu video complex. Ramane sa vedem daca va ajunge si in Romania in cateva saptamani sau poate cateva luni pe un canal oficial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: