A aparut Vine pe Windows Phone 8, cu suport pentru Live Tiles

A aparut Vine pe Windows Phone 8, cu suport pentru Live Tiles

Populara aplicaţie de scurt metraje de 5 secunde a ajuns şi pe platforma Microsoft. Vine pe Windows Phone. este o apariție mai mult decât potrivită, fiind vorba de una dintre aplicaţiile importante care lipseau.

lansare Vine wp8 Nokia Lumia Microsoft WIndows Phone Twiter

Cei de la Microsoft au mai înregistrat un succes important zilele acestea, prin portarea aplicaţiei Vine de pe Android şi iOS în Windows Phone Store. Vehiculată de câteva săptămâni că va ajunge pe WP8, această aplicaţie a fost considerată revoluţionară la momentul apariţiei sale pe iPhone în primele luni ale acestui an. După ce a integrat o funcţionalitatea similară în propria aplicaţie, interesul .

Aplicaţia Vine pe Windows Phone 8 este gratuită, la fel ca şi pe celelalte platforme, şi poate fi descărcată din WP Store începând de astăzi. Dacă nu aţi mai avut ocazia să interacţionaţi cu acest progrămel, funcţionalitatea sa este relativ simplă. Vorbim practic de o nouă reţea de socializare construită în jurul unor clipuri video de 5 secunde cu sunet pe care le puteţi crea ţinând apăsat pe ecran. Respectivele clipuri pot fi partajate pe Twitter sau Facebook şi pot avea asociate diverse tag-uri. În aplicaţie sunt incluse şi câteva unelte menite să faciliteze realizarea unor secvenţe de cât mai bună calitate.

Aplicaţia Vine pe Windows Phone 8 nu este o simplă clonă a versiunii de iOS sau Android, spre deosebire de acestea a fost introdus suport pentru Live Tile-uri. Ca urmare, din aplicatie vă puteţi lipi de ecranul principal al telefonului icoane aferente tag-urilor favorite, canalelor favorite şi utilizatorilor favoriţi de Vine.  Trăgând linie, cu paşi repezi încep să apară în curtea Microsoft aproape toate aplicaţiile importante pentru mobile.

Nokia Lumia Microsoft WIndows Phone Twiter Vine

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI