Vine scade pe zi ce trece in popularitate, in acest ritm va disparea

Vine scade pe zi ce trece in popularitate, in acest ritm va disparea

O aplicatie revolutionara precum are mari sanse sa-si fi pierdut deja momentul de glorie de cand cu ultimul update la Instagram.

vine Twitter instagram video Facebook

La inceputul lunii trecute, foarte multi s-au aruncat la speculatii referitoare la un care va integra suportul pentru clipuri scurte. Rivalul pentru Vine nu a intarziat sa apara si Video on Instagram a fost facut public cateva zile mai tarziu. Pe langa suportul pentru filtre, componenta revolutionara a noi aplicatii a fost data de saltul duratei unui clip de la sase la 15 secunde. Nu a durat mult si Vine s-a dus in jos la capitolul popularitate cu o viteza ametitoare.

In ultimele rapoarte ale celor de la BGR, in SUA, unde Vine se afla pe pozitia a treia in topul aplicatiilor gratuite, pe 7 iulie a coborat deja pa locul 16. Daca ne gandim ca pe 13 iunie in acelasi top se afla pe pozitia intai, supriza este si mai mare. Cum era si normal, in diverse tari europene a avut loc acelasi fenomen. In Regatul Unit, de pe locul 7 a cazut brusc pe locul 21 in weekendul care tocmai s-a incheiat. In Elvetia, a ajuns pe 25, urmand ca in America Latina sa inregistreze cel mai rusinos declin, de pe 16 pe locul 86 in acelasi clasament al aplicatiilor gratuite.

Chiar si odata cu update-ul de saptamana trecuta al aplicatiei, care a inclus functii precum re-vine si canale private, caderea in gol nu a putut fi incetinita.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: