Serverele Amazon au impiedicat site-urile Instagram si Vine

Serverele Amazon au impiedicat site-urile Instagram si Vine

Cu problemele pe serverele Amazon, ieri, Vine si Instagram au avut in comun mai mult decat un mare numar de utilizatori pe care fiecare incearca sa si-l atraga de partea sa.

Instagram-Vine

Duminica dupa-amiaza, aplicatia foto-video Instagram si site-ul de video sharing Vine au avut dificultati de incarcare. Daca ati incercat sa vedeti ce au mai facut oamenii pe Instagram sau Vine, probabil nu prea ati reusit. Serverele Amazon, care gazduiesc cele doua site-uri, a avut unele probleme care au afectat functionarea acestora.

De altfel, pe site-ul Instagram a si fost afisat mesajul „Ne pare rau, cererea nu a putut fi procesata. Echipa noastra a fost notificata si vom incerca sa rezolvam problema in cel mai scurt timp posibil.” Vine a venit de asemenea cu un indemn la rabdare: „Stim ca exista unele probleme care ne afecteaza serverele si incercam sa le rezolvam. Multumim pentru rabdare si stati pe aproape!”

Serviciul online de inchiriere de locuinte AirBnB, gazduit tot de Amazon, se pare ca a fost chiar mai afectat. Compania a postat aseara un tweet n care spunea ca este unul dintre cele cateva site-uri si aplicatii care nu mai functionaeaza online din cauza problemelor la serverele Amazon.

Acum, totul este revenit la normal, succes cu verificarea foto-video!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: