Sony Xperia Tablet Z Kitchen: varianta optimizata pentru… bucatari

Sony Xperia Tablet Z Kitchen: varianta optimizata pentru… bucatari

este o varianta a celei mai recente tablete create de Sony, menita sa-si gaseasca loc in bucatarie.

sony xperia tablet z chef tablete nokia-sirius-tablet

In urma cu cateva luni, in mai, Sony a anuntat o noua interpretare proprie a conceptului de tableta. Era subtire, rezistenta la intemperii si venea preinstalata cu o versiune de Android destul de recenta. Cu toate acestea, tableta nu a fost neaparat un succes de piata. Din acest motiv, producatorul a decis sa o scoata din depozit, sa o imbrace in haine noi si sa o trimita din nou in lume cu un nou nume.

Versiunea  Kitchen, pe langa tableta efectiva care nu s-a schimbat deloc, va include in pachet un stand prin care sa-i asigurati stabilitatea intr-un spatiu restrans din bucatarie. In plus, veti primi un termometru wireless pentru produse din carne, cu numele iGrill. Pentru ca, inainte de orice, continutul preinstalat stabileste scopul unei tablete, aceasta va veni incarcata cu o colectie impresionanta de retete de toate felurile de la revista Saveur.

Ca specificatii, modelul Xperia Tablet Z Kitchen va avea un pret de 650 de dolari si o capacitate de stocare de 32GB de spatiu. In rest, pe langa panoul Full de 10 inci veti primi la interior un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad core tactat la 1,5 GHz si ajutat de 2GB de memorie RAM. Bateria este de 6000 mAh iar, in ceea ce priveste sistemul de operare, ramana sa asteptam pana va ajunge efectiv pentru piata pentru a ne lamuri daca a beneficiat de vreun upgrade.

In alta ordine de idei, daca va mai aduceti aminte, tot in luna mai se vorbea de alta tableta pentru bucatari. Aceea era insa mai ieftina, purta numele de si era creata de Archos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: