Sony Xperia Z Ultra este agresat cu instrumente de zgariat [VIDEO]

, 20 Iul, 12:06

Pentru ca primul phablet al celor de la , Xperia Z Ultra, suporta interactiunea cu orice instrument de scris, cineva a vrut sa verifice afirmatia.

Faptul ca noul este protejat cu cea mai noua generatie de Gorilla Glass este doar varful eforturilor pe care Sony le-a facut pentru a realiza un phablet in care are incredere.

Cu toate ca este rezistent la apa, la zgarieturi, la praf si la alte feluri de intemperi, altul este punctul forte al produsului de mai sus. Ecranul, asistat de un software inteligent, suporta sa scrii pe el cu orice instrument ai prin casa, chit ca vorbim de un creion clasic sau o moneda. Combinand doua teste intr-unul singur, creatorul clipului de mai jos a experimentat atat abilitatile phabletului de a interpreta scrijelituri, cat si rezistenta panoului folosit de Sony la agresivitate.

Ca un mic detaliu, Sony recomanda folosirea unui creion cu diametrul de minim un milimetru pentru interactiune, orice mai ascutit de atat nu este recomandabil si, probabil, nu este nici acoperit de garantie.

sony xperia z ultra entertainment and productivity handwriting

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Intr-adevar Sony Xperia Z ultra este cel mai complet,complex si performant smartphone-phablet al momentului.Cel putin pana la aparitia mult asteptatului Sony Xperia Honami,Xperia Z Ultra detine cam tot ceea ce putem astepta de la un device de top.Si faptul ca se poate scrie cu orice instrument de scris,nu numai cu un stylus special cum este cazul lui Samsung galaxy Note 2,il face cu adevarat complet si complex.Totusi,prostia si taranimisenia de a-l zgaria cu cutteruri,cutite si alte obiecte de zgariat,NU DE SCRIS,arata ca mintea umana poate fi uneori extrem de ingusta si primitiva ca si gandire si ca mod de a actiona.Probabil ca pe unii (cu bani si nu numai…) atat ii poate duce propria lor inteligenta…de a sgaria..a sparge…a distruge…a fierbe…niste device-uri extrem de frumoase si performante pe care multi si-ar dori sa si le poate permite,dar nu au banii necesari pentru asta,in timp ce altii tot ceea ce stiu sa faca este sa isi bata joc si sa distruga.probabil ca locul unor astfel de „specimene” cica umane ar fi cu siguranta Gradina Zoologica,alaturi de alte animale salbatice,care de cele mai multe ori,desi se spune ca animalele nu au o judecata ca si cea a omului…nu au o astfel de tendinta catre distrugere….

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail