Sony Xperia Z Ultra este agresat cu instrumente de zgariat [VIDEO]

Sony Xperia Z Ultra este agresat cu instrumente de zgariat [VIDEO]

Pentru ca primul phablet al celor de la , Xperia Z Ultra, suporta interactiunea cu orice instrument de scris, cineva a vrut sa verifice afirmatia.

Faptul ca noul este protejat cu cea mai noua generatie de Gorilla Glass este doar varful eforturilor pe care Sony le-a facut pentru a realiza un phablet in care are incredere.

Cu toate ca este rezistent la apa, la zgarieturi, la praf si la alte feluri de intemperi, altul este punctul forte al produsului de mai sus. Ecranul, asistat de un software inteligent, suporta sa scrii pe el cu orice instrument ai prin casa, chit ca vorbim de un creion clasic sau o moneda. Combinand doua teste intr-unul singur, creatorul clipului de mai jos a experimentat atat abilitatile phabletului de a interpreta scrijelituri, cat si rezistenta panoului folosit de Sony la agresivitate.

Ca un mic detaliu, Sony recomanda folosirea unui creion cu diametrul de minim un milimetru pentru interactiune, orice mai ascutit de atat nu este recomandabil si, probabil, nu este nici acoperit de garantie.

sony xperia z ultra entertainment and productivity handwriting

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: