LG G Flex e chiar flexibil, nu doar curbat. Vine si in Europa? [+VIDEO]

Am discutat in detaliu despre abilitatile lui , dar iata ca tot mai sunt lucruri care se confirma. Se pare ca noul terminal al celor de la LG nu are doar un display curbat, ci unul flexibil.

LG G Flex Android smartphone display flexibil

Anuntat luna trecuta cu surle si trambite, era menit sa se comercializeze exclusiv in Coreea de Sud, cum s-a intamplat de altfel si cu Galaxy Round, echivalentul celor de la Samsung pentru aceeasi piata. Se pare insa ca cei de la LG fie sunt mai increzatori in aparatul lor, fie au puterea de productie necesara pentru a-l putea trimite si peste ocean. Indiferent care este adevarul, Koo Bon-joon – vicepresedinte LG, a afirmat intr-un interviu zilele trecute ca a initiat deja discutii cu operatorii de telefonie de pe glob si ne putem deja astepta la comercializarea aparatului cu panou curbat atat in SUA si in Japonia, cat si pe diverse piete europene. Suna bine un LG G Flex in Europa, nu?

In alta ordine de idei, tot astazi a inceput sa circule pe internet clipul de mai jos. Desi are doar cateva secunde, aceasta este o dovada clara a faptului ca termenul Flex din numele produsului are un fundament real. Metoda prin care este demonstrata aceasta abilitate nu este foarte pacifista, dar rezultatul e evident. Intregul telefon al celor de la LG este flexibil. Cu un pic de forta, intreaga sa curba de design a disparut, motiv pentru care putem in sfarsit sa afirmam ca nu mai este vorba de un ecran curbat cu o rezolutie nativa de 720p, ci de un dispozitiv de comunicatii pregatit pentru orice context.

In aceste conditii, noul G Flex are un atu semnificativ in fata concurentei. Cat de mult credeti ca va conta panoul flexibil la vanzarea terminalului LG G Flex in Europa?

Alexandru Puiu
10:18 06.11.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video