Controllerul Dual Shock pentru PS4 este explicat de Sony [VIDEO]

Controllerul Dual Shock pentru PS4 este explicat de Sony [VIDEO]

Pentru ca nu avem alte , compania japoneza a realizat un clip pentru a ne explica controllerul acesteia, DualShock 4.sony ps 4 Dualshock 4

Au trecut deja cateva luni de cand Sony a anuntat cele mai multe , PlayStation 4. Din pacate, desi majoriatea gamerilor si jurnalistilor mai au multe intrebarii legate de aceasta, Sony refuza efectiv sa ne lumineze in legatura cu aspectul noii jucarii.

Unicul lucru facut public, legat de designul urmatorului model din seria PlayStaton, tine de  controllerul inclus in pachet. Acesta si reuseste din multe puncte de vedere sa duca mai departe liniile dominante de design si ergonomia controller-ului de PS3 – Dual Shock 3. Clipul de mai jos este menit sa explice filozofia din spatele acestui produs si deciziile care au fost luate pentru a transforma experienta utilizarii intr-una dintre cele mai placute. Aceste elemente sunt explicate de dezvoltatori renumiti din industrie, dar si de oficiali ai companiei japoneze. Un detaliu interesant pe care nu-l stiam pana acum este legat de bara luminoasa de pe spatele controllerului. Aceasta ,,pata” albastra, printre altele, face o treaba foarte buna in a-i transmite consolei pozitia jucatorului. Printre altele, pozitia imaginii afisate pe ecran intr-un joc multiplayer split-screen este stabilita automat in functie de puternica lumina albastra.

In principiu, daca vreti sa vedeti care este rolul zonei sensibile la atingere din mijlocul controller-ului si a multiplelor butoane, aces clip ar trebui sa va raspunda la toate intrebarile. Asa veti afla cum vor reusi dezvoltatorii sa profite la maxim de noile functii din cele mai noi jocuri.

Citește și: