20 mai 2013 | 13:00

The Last of Us va veni pe PS3 cu o functie de PS4

ACTUALITATE
The Last of Us va veni pe PS3 cu o functie de PS4

Creatorii francizei Uncharted lanseaza in mai putin de o luna cu o functie ce a fost anunta pentru PS4.

the last of us ps play white it downloads

Nimeni nu stie nici acum designul noii console din seria PlayStation. Anuntata deja de cateva luni, internautii se intreaba in continuare cum arata urmatorul PS4 si ce functii noi va integra.

Printre functiile facute deja publice se numara una intitulata sugestiv ,,play as you download.” In principiu, este vorba de o functie care, daca este integrata software, atat de creatorii consolei cat si de dezvoltatorii jocului, permite celor care achizitioneaza jocul in format digital sa inceapa sa-l joace chiar si daca nu este descarcat complet. O functie utila, mai ales cand majoritatea jocurilor au ajuns la cateva zeci de GB de date, play as you download va ajunge si pe PS3. Noua functie va fi integrata odata cu . Acesta va fi lansat oficial pe 14 iunie, jocul va permite posesorilor de PlayStation sa inceapa experienta de gaming din momentul in care download-ul a ajuns la 50 %. Informatia a fost facuta publica printr-un interviu recent cu directorii echipei din spatele titlului. Daca pana de curand exista un decalaj intre momentul in care puteati cumpara jocul din magazin sau din PlayStation Store, cu The Last of Us a fost eliminat din ecuatie si acest inconvenient.

Daca nu tineti neaparat sa va faceti o colectie stufoasa de jocuri in biblioteca si aveti ceva spatiu pe hard disk-ul consolei, nu ramane decat sa sperati ca si alti dezvoltatori vor putea implementa in viitorul apropiat in propriile jocuri functia ,,play as you download.”

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele