25 sept. 2013 | 01:09

Pe Twitter: iOS 7 iti face iPhone-ul rezistent la apa

ACTUALITATE
Pe Twitter: iOS 7 iti face iPhone-ul rezistent la apa

Pe Twitter au aparut recent cateva mesaje bine create, care promoveaza impermeabilitatea iPhone-ului, odata ce a primit noua versiune de iOS.

ios7_cover_photo_2

Recomandam cu multa caldura sa nu urmati indicatiile de mai jos, cativa dintre utilizatori fiind destul de dezamagiti de rezultate 🙂 Oamenii au descoperit, pe propria piele adevarul, lucru ce demonstreaza destul de clar faptul ca iOS7 nu are capabilitatea de a iti face telefonul, fie el si iPhone, sa reziste la apa. Cineva insa a mers destul de departe creand o reclama destul de realista, ce explica noua caracteristica pe care o aduce iOS7.

ioswaterproof

In mod sigur, te-ai astepta sa nu existe persoane care sa incerce acest lucru, raspunsurile la mesajele de pe Twitter demonstreaza insa exact contrariul. Desigur, vinovati nu pot fi considerati decat cei care au fost pacaliti, este interesant insa ce poti pati daca nu verifici informatia din mai multe surse, lucru care probabil nu ar fi ajutat foarte mult, daca te uitati tot pe Twitter, unde mullti dintre utilizatori au dat mai departe reclama mincinoasa.

Clipboard00

Clipboard01

Clipboard02

Clipboard03

Clipboard04

Clipboard05