Ouya si NVIDIA au o relatie speciala

Ouya si NVIDIA au o relatie speciala

Intr-o lume guvernata de specificatii, Ouya incearca sa faca impresie buna printr-un produs, realizat in colaborare cu NVIDIA, care ar trebui sa dea lovitura.

Ouya Nvidia Tegra 3 parteneriat

,,Partenerul cu care am lucrat cel mai mult si care este incredibil cu dezvoltatorii, NVIDIA, are mai multi oameni in echipa dedicati parteneriatului cu noi.”

Utilizarea SOC-ului Tegra 3 este fructului unei colaborari intense cu NVIDIA, daca ar fi sa-l credem pe CEO-ul Ouya. Tot Julie Uhrman ne-a atras atentia ca performanta consolei de 99 dolari, ce urmeaza sa fie lansata in vara, va fi net superioara tabletelor cu acelasi SoC. Practic, in momentul in care scoti din ecuatie necesitatea autonomiei, procesorul poate deveni mult mai sprinten si acelasi principiu s-a folosit si in cazul consolei finantate prin Kickstarter.

,,Ouya va fi cel mai bun produs de pe piata care foloseste Tegra 3, echipa Ouya a fost incredibila la colaborare”.

Astfel a incheiat Uhrman un interviu acordat celor de la Engadget. Pentru ca afirmatiile de mai sus ar fi fost mult mai insignifiante daca nu ar fi fost insotite de niste confirmari din partea NVIDIA, SVP-ul Tony Tam si-a manifestat de asemenea interesul pentru viitoarea consola. Tam a confirmat si existenta unei echipe de programatori NVIDIA destinati acestui proiect.

Desi nu vorbim de un nou XBOX sau PlayStation, Ouya, cu al ei procesor Tegra 3, ar putea sa dea lovitura printr-un portofoliu solid de aplicatii si un un pret accesibil. Produsul final il vom putea cumpara in vara si daca avem noroc acei 99 dolari nu se vor transforma subit in mai mult de 500 lei la noi.