Noul trailer la Assassin’s Creed Black Flag explica povestea jocului [VIDEO]

Mai sunt doar cateva saptamani pana la lansarea oficiala a noului joc , o ocazie pentru producator de a lansa trailere.

Ubisoft lansare assassins creed 4 black flag_4

In clipurile anterioare publicate de cei de la Ubisoft pe marginea noului Assassins’ Creed, folosite pentru a recrea un univers virtual cat mai plauzibil. Deoarece pana la aceasta ora era neglijat personajul principal, in cel mai nou trailer ni se ofera detalii despre povestea lui Edward Kenway. Astfel, intelegem mult mai bine tranzitia personajului de la un tanar pirat la un asasin al carui unic scop este razbunarea.

Partea buna a acestui trailer este ca nu se limiteaza la cutscene-uri, ci include si cateva secvente de lupta in game pentru a va impresiona si mai mult cu avansurile tehnologice utilizate de Ubisoft in realizarea acestui titlu.

Daca nu ati aflat inca, Assassin’s Creed Black Flag va fi disponibil atat pentru consolele actuale, cat si pentru PC si consolele next-gen. Din pacate, nu va ajunge totusi in toate mediile in acelasi timp. Pentru PlayStation 3, Xbox 360 si Wii U va putea fi cumparat incepand cu 29 octombrie, pentru PlayStation 4 – 15 noiembrie si Xbox One – 22 noiembrie. Daca unealta voastra preferata de gaming este PC-ul, veti fi obligati sa asteptati aproape cel mai mult, pana pe 19 noiembrie.

In orice caz, un lucru este sigur. Noul Assassin’s Creed este impresionant, grafica este din alta liga si povestea pare rupta dintr-un film.

Alexandru Puiu
13:42 16.10.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video