Noul GTA 5 a depasit Avatarul si orice Call Of Duty la profit

, 21 Sep, 12:50

Nu au trecut decat cateva zile de la primul anunt pe acest subiect si noul tocmai a depasit un miliard de dolari in incasari.

GTA V record vanzari gta 5 grand theft auto 5

In primele 24 de ore de la lansare, compania care s-a ocupat de publicarea noului joc din seria Grand Theft Auto s-a laudat cu 800 de milioane de dolari in incasari. Astazi, Take Two a anuntat ca doar trei zile au fost suficiente pentru ca GTA 5 sa genereze un miliard de dolari in incasari.

,,Credem ca aceasta ocazie marcheaza momentul in care o proprietate, inclusiv filme artistice sau jocuri video, a atins cel mai rapid acest prag. cultural si Rockstar Games continua sa redefineasca ce se poate realiza in divertismentul interactiv.” Comunicatul care a insotit performanta a venit din partea CEO-ului Take-Two cu numele de Strauss Zelnick. Tot el a afirmat ca impreuna cu compania pe care o conduce este foarte mandru de succesul critic si comercial al noului GTA 5.

Cu un miliard de dolari in incasari in doar trei zile, noul GTA 5 a reusit sa depaseasca toate performantele obtinute de orice joc din seria Call Of Duty si de orice film de la Hollywood, inclusiv Avatar. Aceasta este o confirmare in plus a faptului ca gamingul nu are varsta si ca majoritatea posesorilor de console tanjesc dupa noul titlu din serie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail